Μπαλτάκος: Ετοιμάζω κόμμα με στρατηγούς και παπάδες, όχι επαγγελματίες πολιτικούς

Αρκετά αποκαλυπτικός υπήρξε ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι ετοιμάζεται να ιδρύσει νέο πολιτικό κόμμα, χωρίς όμως να αποκαλύψει το πότε.

Μιλώντας, το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Blu Sky ο κ. Μπαλτάκος μεταξύ άλλων είπε ότι δεν συνομιλεί με επαγγελματίες πολιτικούς όπως οι κύριοι Βύρων Πολύδωρας, Πάνος Καμμένος κ.λπ. αλλά με ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο

των ενόπλων δυνάμεων και το ευρύτερο χώρο της εκκλησίας και ουσιαστικά επισήμανε ότι αυτοί θα αποτελέσουν και τον βασικό κορμό στο κόμμα που ετοιμάζεται.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται υποψήφιος για να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος αυτού είναι ο στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης που έχει διατελέσει αρχηγός του στρατού ξηράς [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

Προφανέστατα δεν χρειάστηκε να διευκρινιστεί σε ποιο πολιτικό χώρο θα κινείται αυτό.

Ταυτόχρονα σε ότι αφορά τον χρόνο της επόμενης κίνησής του ο κ. Μπαλτάκος δεν αποκάλυψε τις προθέσεις του, αλλά επισήμανε ότι κατά την άποψή του δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές τον Φεβρουάριο του 2015 λόγω του πρόεδρου της Δημοκρατίας καθώς, κατά την εκτίμησή του, θα βρεθούν οι 180 βουλευτές που αναζητά η κυβέρνηση.

Από την απάντηση αυτή συνάγεται το συμπέρασμα ότι η επόμενη κίνησή του δεν θα γίνει βιαστικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αλλά θα περιμένει τις πολιτικές εξελίξεις πριν δράσει.

Σε ότι αφορά τη Χρυσή Αυγή δεν θέλησε να τοποθετηθεί ευθέως, αλλά σημείωσε ότι καλώς έκανε η κυβέρνηση και την χαρακτηρίζει εγκληματική οργάνωση αν τα στοιχεία που υπάρχουν στη Δικαιοσύνη αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τη συμπεριφορά του γιου του Δημήτρη όταν πήγε στη Βουλή και διαπληκτίστηκε με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής όταν είχε δοθεί στη δημοσιότητα η συνομιλία του με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι έχει δεχθεί συγχαρητήρια από όλη την Ελλάδα για τη στάση του.

The post Μπαλτάκος: Ετοιμάζω κόμμα με στρατηγούς και παπάδες, όχι επαγγελματίες πολιτικούς appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα