Μπράουν vs Ριάνα: Αγωγή για έρπη στο πέος του;

Στη δημοσιότητα ήρθε μια απίστευτη αγωγή που φέρεται να έχει καταθέσει ο Κρις Μπράουν εναντίον της Ριάνα. Η αγωγή κατατέθηκε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο και μέσω αυτής, ο πρώην σύντροφος (;) της σέξι τραγουδίστριας ζητά 10 εκ. δολάρια και την έκδοση περιοριστικών μέτρων εναντίον της, υπό το φόβο πως θα του προκαλέσει σωματικές βλάβες!

Σύμφωνα με την αγωγή που δημοσίευσε το TMZ ο… υποτιθέμενος Κρις Μπράουν ισχυρίζεται πως:

« Η Rihanna με κόλλησε έρπη και στη συνέχεια, όταν απείλησα να καταθέσω αγωγή εναντίον της άρχισε να χτυπά τον εαυτό της σε τοίχους όπως έκανε ο Τζιμ Κάρεϊ στην ταινία «Ο Ψεύτης»». Στη συνέχεια τα «γύρισε» και είπε πως αυτή είναι μια μορφή τιμωρίας μου! Ξύπνησα με τρεις φουσκάλες στο πέος μου. Δεν είναι απλά μια τυπική μορφή έρπη των ΗΠΑ, αλλά μια μορφή έρπητα από τα Μπαρμπέιντος, το οποίο είναι πιθανά θανατηφόρο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που κατατίθεται μια αγωγή με ψευδή στοιχεία. Σύμφωνα με το ΤΜΖ που έψαξε την ιστορία. Στο παρελθόν, κάποιος που ισχυριζόταν πως είναι ο πατέρας της Σελένα Γκομέζ υπέβαλε μήνυση κατηγορώντας τον Τζάστιν Μπίμπερ πως… του έκλεψε την πιστωτική κάρτα για να κάνει επέμβαση επιμήκυνσης πέους!

Keywords
Τυχαία Θέματα