Χατζηνικολάου: Η Χρυσή Αυγή είναι φιλοναζιστικό κόμμα, όχι εθνικιστικό

Μετωπική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομή στον Real FM λέγοντας πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι φιλοχιτλερικό.

«Τα επεισόδια είναι στο DNA της Χρυσής Αυγής και δεν πρέπει να μας

εκπλήσσουν. Εγώ απορώ πως μερικοί περιμένουν ο Νίκος Μιχαλολιάκος να αποκηρύξει κείμενα σαν αυτά του Χρήστου Παππά. Μα γιατί του ζητάτε να αποδοκιμάσει τέτοια κείμενα, όταν ο ίδιος έχει γράψει άρθρα που καταλήγουν με την προσφώνηση Χάιλ Χίτλερ», διερωτήθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, ούτε πολλές ερωτήσεις για να καταλήξει κανείς στο αβίαστο συμπέρασμα ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι εθνικιστικό κόμμα όπως διατείνεται. Πρόκειται για κόμμα φιλοναζιστικό και φιλοχιτλερικό. Είναι μασκαρεμένοι σε εθνικιστικό κόμμα. Είναι χιτλερικοί, φιλοναζιστές, πολλοί έχουν γράψει ύμνους για τον Χίτλερ στα έντυπα της Χρυσής Αυγής και δεν αποδοκιμάζουν τα κείμενα αυτά όταν τους ζητείται στη διάρκεια δημοσιογραφικών συνεντεύξεων» σημείωσε ο κ. Χατζηνικολάου.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα επεισόδια που προκάλεσε ο Χρήστος Παππάς στο Μega όπου ούρησε μπροστά στην είσοδο του καναλιού και κατηγόρησε τον Νίκο Μιχαλολιάκο ότι υπερασπίστηκε τον βουλευτή του λέγοντας πως «ούρησε σε κάποια γονίτσα». «Λες και είχαν οι άλλοι όρεξη να βρουν τον Παπά και να το κάνουν θέμα. Απίθανα πράγματα και απίθανες μπουρδολογίες» σχολίασε ο κ. Χατζηνικολάου τονίζοντας πως οι φασίστες χρειάζεται να απομονωθούν με ιδεολογικό και πολιτικό τρόπο και όχι με διοικητικές απαγορεύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα