Χειροτερεύει η κατάσταση της Μυρσίνης Αρναούτη – Οι γιατροί της έκαναν τραχειοτομή

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης Αρναούτη, η οποία παρότι έδειξε κάποια στοιχεία βελτίωσης, τέθηκε ξανά σε καταστολή.

Η 30χρονη κοπέλα, που επέβαινε στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη βρίσκεται από τις 18 Φεβρουαρίου στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού με τους γιατρούς να ελπίζουν πως το νεαρό της ηλικίας της και ο δυνατός της οργανισμός θα τη βοηθήσουν να ανακάμψει. Τα τραύματά της είναι πολλά και άκρως σοβαρά και παρότι κατάφερε να μιλήσει στη μητέρα της μόλις οι γιατροί την «ξύπνησαν» για μερικές

ώρες, κρίθηκε απαραίτητο να πέσει ξανά σε τεχνητό κώμα.

Οι γιατροί επέλεξαν το μέτρο της καταστολής διότι η 30χρονη ήταν διεγερτική –όπως συμβαίνει σε ασθενείς που ξυπνούν από το κώμα- και δεν συνεργαζόταν, δημιουργώντας ανησυχία ότι θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της. «Τι να λέμε… ειδικά Πέμπτη και Παρασκευή γινόταν χαμός στο νοσοκομείο. Η Μίνα δεν συνεργαζόταν καθόλου με τους γιατρούς, έκλαιγε, φώναζε, έβριζε! Το κορίτσι ασυναίσθητα ακόμη δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται», δήλωσε φίλη της Μυρσίνης στο youweekly.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τους θεράποντες ιατρούς να έχουν προχωρήσει σε τραχειοτομή στην Αρναούτη, ώστε να τη βοηθήσουν να αναπνέει καλύτερα και χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό της, καθώς δυσκολευόταν πολύ να πάρει ανάσα.

Ας ελπίσουμε τα πράγματα να πάνε καλύτερα.

The post Χειροτερεύει η κατάσταση της Μυρσίνης Αρναούτη – Οι γιατροί της έκαναν τραχειοτομή appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
πως επιδεινώθηκε η κατασταση υγείας της μινας αρναούτη και τι αναγκάστηκαν οι γιατροί να κάνουν
Τυχαία Θέματα