Χώρισαν Κέιτ Μος και Τζέιμι Χινς μετά από 4 χρόνια γάμου – Η έντονη ζήλεια έφερε το διαζύγιο

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν η άλλοτε αγαπημένοι Κέιτ Μος και Τζέιμι Χινς οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν 4 χρόνια σε μια ρομαντική τελετή που το Χόλιγουντ έχει να θυμάται… Ο Λόγος; Η έντονη ζήλεια που έφθειρε τόσο τη σχέση όσο και το γάμο τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun , η Κέιτ ήταν αυτή που δυσκολευόταν να εμπιστευτεί το σύζυγό της, με της σκηνές ζηλοτυπίας να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, το οποίο σαφώς ο διάσημος ροκ σταρ

δε μπορούσε να ανεχτεί περισσότερο.

«Τελείωσαν πια ως παντρεμένο ζευγάρι, έφθασαν στο σημείο που δεν έχει γυρισμό. Ο Τζέιμι περιμένει την Κέιτ να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Δεν βιάζονται αλλά δεν πιστεύουν πως θα τα ξαναβρούν. Σύντομα μάλιστα θα κάνουν και επίσημη δήλωση για το χωρισμό τους, αλλά χωρίς να πιεστούν», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Ο γάμος τους είχε γίνει στις 2 Ιουλίου του 2011 με την Κέιτ Μος να λάμπει από ευτυχία, η οποία όμως δεν έμελλε να κρατήσει πολύ…

Πηγή: ToraTora.gr

The post Χώρισαν Κέιτ Μος και Τζέιμι Χινς μετά από 4 χρόνια γάμου – Η έντονη ζήλεια έφερε το διαζύγιο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα