Χούφτωσε τη Ριάνα μπροστά στον πρώην της!

12:32 7/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Εκστασιάστηκε τόσο πολύ από την κοινή τους παρουσία στη σκηνή των MTV Awards που γράπωσε τα οπίσθια και ρούφηξε τον λαιμό της σέξι τραγουδίστριας ο ράπερ A$AP Rocky. Χωρίς να φοβηθεί τον Κρις Μπράουν…

Το ντελίριο του Νεοϋορκέζου ράπερ παρακολούθησαν έκπληκτοι εκατομμύρια τηλεθεατές αλλά και η αφρόκρεμα της μουσικής σκηνής που βρέθηκε στην αρένα των βραβείων, ανάμεσά τους και ο μεγάλος έρωτας της Ριάνα, Κρις Μπράουν.

Η σέξι τραγουδίστρια διατήρησε την ψυχραιμία

της όση ώρα ο A$AP Rocky την φιλούσα αισθησιακά και… την εξέθετε σε τόσο κόσμο, παρότι η κίνηση αυτή δεν ήταν από πριν συμφωνημένο πως θα διάνθιζε την σε guest εμφάνισή του στο remix του κομματιού της «Cockiness (I Love It)».

Οι κακές γλώσσες του Χόλυγουντ ωστόσο έγραψαν ότι η Ριάνα δεν νοιάστηκε για τον ενθουσιασμό του ράπερ διότι το μυαλό της ήταν στον Κρις Μπράουν με τον οποίο λίγο νωρίτερα αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί (κανονικά βέβαια δεν θα έπρεπε να την πλησιάζει γιατί υπάρχει δικαστική εντολή που του το απαγορεύει μετά το ξύλο που της έριξε το 2009). Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι άλλωστε η Ριάνα παραδέχτηκε στον καναπέ της Όπρα ότι ο Μπράουν είναι ο έρωτας της ζωής της.

Η «βασίλισσα των Μπαρμπάντος» πάντως ήταν το πρόσωπο της χτεσινής εκδήλωσης και αδιαμφισβήτητα η πιο λατρεμένη των φωτογράφων (απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς την κατακόρυφη άνοδο της δημοτικότητάς της- παγκοσμίως- τους τελευταίους μήνες και… το λανσάρισμα του νέου της look με τα πολύ κοντά μαλλιά)!

Οι νικητές των βραβείων:

Video of the Year: Rihanna (featuring Calvin Harris) “We Found Love”. Best Male Video: Chris Brown “Turn Up the Music”. Best Female Video: Nicki Minaj “Starships”. Best New Artist: One Direction “What Makes You Beautiful”. Best Pop Video: One Direction “What Makes You Beautiful”. Best Rock Video: Coldplay “Paradise”. Best Hip-Hop Video: Drake (featuring Lil Wayne) “HYFR”. Best Electronic Music Video: Calvin Harris “Feel So Close”. Best Direction in a Video: M.I.A. — “Bad Girls” (Director: Romain Gavras). Best Choreography in a Video: Chris Brown “Turn Up the Music” (Choreographer: Anwar “Flii” Burton). Best Video with a Message: Demi Lovato “Skyscraper”. Most Share-Worthy Video: One Direction “What Makes You Beautiful”.

Keywords
Τυχαία Θέματα