Χρήστος Παππάς: Από υμνητής ναζί παιδεραστών και πωλητής οικολογικών στρωμάτων, βουλευτής με χειροπέδες

Βουλευτής Επικρατείας και δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Χρήστος Παππάς ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Γεννημένος στην Αθήνα ο 51χρονος Παππάς, προέρχεται – όπως ο ίδιος αναφέρει στο προσωπικό του ιστολόγιο- «από οικογένειες που έδωσαν στην Ελλάδα

ιερείς και στρατιωτικούς».

Μάλιστα όπως συμπληρώνει με ιδιαίτερη περηφάνια «πατέρας του είναι ο μαχητής αντιστράτηγος Π/Β Ηλίας Χ.Παππάς, στενός συνεργάτης του Γεωργίου Παπαδόπουλου». Σε άρθρο του στον προσωπικό του ιστότοπο προς τιμήν του πατέρα του, αναφέρει χαρακτηριστικά «Κατά την διάρκεια της 21ης Απριλίου κατείχε νευραλγικές θέσεις όπως δευθυντής του 2ου Γραφείου του Γ΄ Σώματος Στρατού. Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα παράσημα ευδοκίμου υπηρεσίας καθώς και με πολεμικούς σταυρούς για την πολεμική του δράση. Τον Ιανουάριο του 1975 μηνύθηκε μαζί με άλλους συναδέλφους του από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ δικηγόρο Ευάγγελο Γιαννόπουλο επί εσχάτη προδοσία. Τελικώς δεν προσήχθη σε δίκη μαζί με πολλούς άλλους μηνυθέντες αξιωματικούς μετά τις δικονομικές διεργασίες της κυβερνήσεως Καραμανλή για τη σωτηρία του Φαίδωνα Γκιζίκη....»

Με καταγωγή από την Λακκά Σουλίου ο Χρήστος Παππάς από τα πρώιμα νεανικά του χρόνια ασχολείται με την πολιτική, ενώ όπως αναφέρει είναι «ταγμένος στην υπεράσπιση των εθνικιστικών ιδεών». Εργάστηκε επί σειρά ετών ως πωλητής σε μεγάλες εταιρείες ενώ είναι από τους ιδρυτές της Χρυσής Αυγής μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Την δεκαετία του ’90 αποφάσισε να ιδρύσει τις εκδόσεις Ηλιοφόρος όπου έχει εκδώσει πολλά εθνικιστικού περιεχομένου βιβλία.

Το 1997 αποφάσισε να μετακομίσει στην ιδιαίτερή του πατρίδα στα Ιωάννινα όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά με κατάστημα με οικολογικά στρώματα και είδη σπιτιού της εταιρείας COCO-MAT. Πριν από έναν χρόνο όμως, για άγνωστους λόγους, η εταιρεία διέκοψε την συνεργασία μαζί του. Εκ των υστέρων ασχολιόταν με κατάστημα επίπλων ενώ ξεκίνησε την ενασχόληση με τον προσκοπισμό.

Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος και Τομεάρχης Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Αμύνης, Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού έχει σηκώσει πολλές φορές το «λάβαρο» της σημαίας με τον φοίνικα.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Ηλίας Παππάς

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα Jungle Report, άρθρα που έχει δημοσιεύσει σε Χρυσαυγίτικα περιοδικά εξυμνούν τον μισάνθρωπο ναζιστή, φανατικό αντιεβραίο και γνωστό παιδεραστή Γιούλιους Στράιχερ. «Είναι ο μόνος που απ' τα χείλη του θα βγει ο γνώριμος χαιρετισμός "Heil Hitler!"», σημειώνει ο ίδιος εκθειάζοντάς τον σε άρθρο του στο περιοδικό «Αντεπίθεση» (τεύχος 9, Σεπτ. - Οκτ. 2002). «Με την καταδίκη του και τον απαγχονισμό του κλείνει μια ζωή έξι δεκαετιών αφιερωμένη στην Πατρίδα που αγάπησε και στον αγώνα εναντίον του δηλητηριαστή όλων των Λαών, του διεθνούς Ιουδαϊσμού», συμπληρώνει.

Η έκφραση μίσους και του αντισημιτισμού του δεν σταματά εκεί. Σε ένα αντιεβραϊκό παραλήρημα ο Χρήστος Παππάς αναφέρει μεταξύ άλλων

«Οι εβραίοι προτιμούν συγκεκριμένα επαγγέλματα όπως αυτά του γιατρού, του δικηγόρου, του χρηματιστή, το εμπόριο και τη σοουμπίζ. Έτσι κερδίζουν δυσανάλογο ποσοστό του πλούτου... Ελέγχουν τα μεγάλα μονοπώλια και τα πολυκαταστήματα, βγάζοντας έτσι εκτός συναγωνισμού (sic) τους μη εβραίους... Δεν είναι πραγματικοί δημιουργοί του πλούτου. Αποφεύγουν τη χειρωνακτική εργασία και σπανίως είναι γεωργοί, ξυλουργοί, βιομηχανικοί εργάτες κ.λπ. Οι εβραίοι μισούν τον Χριστό, αλλά μετέτρεψαν τα γενέθλιά του σε πηγή σημαντικών εσόδων. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο ραβίνος Τζέικομπ Γουάιζ ; Είναι καλύτερα να έχεις Χριστούγεννα από το να έχεις ευλογιά;».

Keywords
Τυχαία Θέματα