Χυδαία επίθεση της Sun στην Βίκυ Αρβανίτη!

Πρωτοφανή επίθεση σε μια αθλήτρια γνωστή για το ήθος της, η οποία δεν έχει προκαλέσει ποτέ εντός ή εκτός γηπέδων, εξαπέλυσε η σκανδαλοθηρική εφημερίδα. Ντροπιαστικά σχόλια για Ελλάδα και Κύπρο.

«Έλα, σπρώξε! Μόλις που μπορώ να δω το κεφάλι του», γράφει η βρετανική εφημερίδα Sun σε θέμα που δημοσιεύει με τίτλο «Ξεγεννώντας πόντους» και με αφορμή μια φωτογραφία της Βίκυς Αρβανίτη από

την προπόνηση στο Λονδίνο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με αξιώσεις για διάκριση στο μπιτς βόλεϊ όπου αγωνίζεται με παρτενέρ την Μαρία Τσιαρτσιάνη και λόγω της φωτογραφίας αυτής γίνεται αντικείμενο χλευασμού από τους Βρετανούς. Πρόκειται για μια χαμηλών τόνων αθλήτρια η οποία όμως έχει να επιδείξει μετάλλια και τίτλους σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα όπως επίσης και την 9η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (διαθέτει ένα παλμαρέ κατά πολύ αξιολογότερο από οποιαδήποτε Βρετανίδα αθλήτρια του μπιτς…).

«Άλλη μια προσπάθεια και θα πεταχτεί έξω αυτό το πράγμα. Ένα μεγάλο χέρι παρακαλώ για την Βασιλική Αρβανίτη της Ελλάδας που όπως παρατήρησαν οι φίλοι του μπιτς βόλεϊ, είτε κάνει μια από τις κλασικές κινήσεις πριν το σερβίς είτε από στιγμή σε στιγμή θα γίνει η πρώτη αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γεννήσει», γράφει η Sun και συνεχίζει εξαπολύοντας αυτή τη φορά την επίθεσή της κατά της ελληνικής και της κυπριακής οικονομίας!

«Πολύ ταλαντούχο και εκλεπτυσμένο κορίτσι η Βασιλική. Πέρα από την πίσω όψη, τα κερδισμένα έπαθλα στην καριέρα της είναι 300.000 λίρες το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να σημαίνει ότι είναι σε θέση να αγοράσει όλη την Ελλάδα κι ενδεχομένως ένα μεγάλο κομμάτι της Κύπρου», αναφέρει το απίστευτα εχθρικό για την ελληνική ολυμπιακή ομάδα δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα