Δασκάλα έκανε ομαδικό σεξ με μαθητές

Η ασυγκράτητη 28χρονη τιμωρήθηκε με πέντε χρόνια φυλάκιση παρότι οι μαθητές κατέθεσαν πως δεν ένιωσαν σε καμία περίπτωση θύματά της!

Επιδιδόταν σε όργια με τους μαθητές της επί δύο ολόκληρους μήνες κατά τη διάρκεια του 2011 η 28χρονη καθηγήτρια Μπρίτνι Νικόλ Κόλεπς, η οποία δίδασκε Αγγλικά στο Λύκειο του Kennedale σε μια μικρή επαρχιακή πόλη του Τέξας.

Κανείς δεν είχε υποψιαστεί ότι κάτι ιδιαίτερο γινόταν στο σπίτι της καθηγήτριας όπου μπαινόβγαιναν τα νεαρά αγόρια καθώς την θεωρούσαν απολύτως καθωσπρέπει και νόμιζαν ότι όταν δεν ασχολούταν με τα τρία της παιδιά, στον ελεύθερο χρόνο της παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα (αγγλικών)…

Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν ένα βίντεο με τις περιπτύξεις των έξι ατόμων που είχε τραβήξει μαθητής διέρρευσε στο Διαδίκτυο. Η καθηγήτρια αναγκάστηκε να παραδοθεί στην αστυνομία ενώ το βίντεο προβλήθηκε και στη δίκη της, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε πέντε χρόνια φυλακή…

Τρεις από τους πέντε μαθητές (οι οποίοι είναι μάλιστα ταλαντούχοι αθλητές) δήλωσαν στο δικαστήριο ότι δεν ένιωσαν θύματα και πως δεν ήθελαν η καθηγήτριά τους να διωχθεί.

Δύο άλλοι μαθητές είπαν στους ενόρκους ότι η στενή σχέση με τη δασκάλα ξεκίνησε από αθώα μηνύματα που αντάλλασαν μέσω κινητού τηλεφώνου και τα οποία γρήγορα εξελίχτηκαν σε «καυτές συζητήσεις».

Ένας άλλος νεαρός, ο οποίος πλέον είναι 20 ετών, κατέθεσε πως είχε τραβήξει το ομαδικό σεξ σε βίντεο αλλά πρόσεχε πάρα πολύ να μην διαρρεύσει στο διαδίκτυο επειδή δεν ήθελε να βάλει την καθηγήτρια σε μπελάδες. Όταν οι υπεύθυνοι του σχολείου του έκαναν ερωτήσεις για την υπόθεση –τον Μάιο του 2011- αρνήθηκε ότι γνώριζε κάτι επειδή «προσπαθούσα να την σώσω».

Η Kennedale είναι μια πόλη 7,300 κατοίκων αλλά το λύκειο αριθμεί 3200 μαθητές καθώς σε αυτό φοιτούν και παιδιά από τα γύρω χωριά.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που κατέθεσαν στο δικαστήριο, η καθηγήτρια έπρεπε να καταδικαστεί ασχέτως αν τα θύματα ήταν ενήλικα, καθώς δεν παύει να είναι ανάρμοστη η σχέση δασκάλου-μαθητή.

Ο σύζυγός της υπηρετούσε στο στρατό και ήταν σε αποστολή στο εξωτερικό, όταν η γυναίκα του επιδιδόταν στα σεξουαλικά παιχνίδια, ενώ στο δικαστήριο κατέθεσε ότι ναι μεν είναι έξαλλος μαζί της αλλά θα σταθεί στο πλευρό της γιατί έτσι είπε στους γαμήλιους όρκους του!

Keywords
Αναζητήσεις
γαmιςι δαςκαλα mε ςτριγ
Τυχαία Θέματα