Δεν άφηναν τον Michael Jackson να ταφεί – Δέκα φορές πήγαν να τον δουν στο νεκροτομείο τα παιδιά του

21:31 2/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Η μητέρα του Michael Jackson στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη είπε πως ένιωσε στο άκουσμα του θανάτου του γιού της: «Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Πότε δεν είχα νιώσει αυτό το συναίσθημα μέχρι τότε και δεν θέλω να ξανααισθανθώ έτσι ποτέ!».

Για πρώτη φορά αποκάλυψε και μία συγκλονιστική λεπτομέρεια σχετικά με τον θάνατο του γνωστού ποπ σταρ. Αναφερόμενη

στην καθυστέρηση που υπήρξε όσον αφορά στην ταφή του Michael Jackson, αποκάλυψε ότι γι αυτό «ευθύνονταν» τα 3 παιδιά του που επισκέφθηκαν το νεκροτομείο πάνω από 10 φορές για να δουν το άψυχο σώμα του πατέρα τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Katherine Jackson, η κόρη του Μichael, Paris ούρλιαζε και έκλαιγε όταν ο πατέρας της πέθανε και έλεγε: « Θέλω να έρθω μαζί σου μπαμπά, δεν θέλω να ζω χωρίς εσένα». Η μητέρα του γνωστού ποπ σταρ είπε επίσης ότι η Paris υπέφερε πολύ από τον θάνατο του πατέρα της και συμπληρώνει: «Είχε συνεχώς φωτογραφίες του σε όλο το δωμάτιό της. Όποια φωτογραφία και αν κρεμούσε στον τοίχο, ήταν του Michael». Η νεαρή κόρη του βασιλιά της ποπ λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε κόβοντας τις φλέβες της και πίνοντας χάπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα