Δεν μπορείς να αντισταθείς- Λεόντες, τίγρης και ύαινα παίζουν σαν μία οικογένεια!

Μία χαρούμενη οικογένεια από 3 μικρά λιοντάρια, ένα τιγράκι, και μία ύαινα που παίζουν μαζί. Μία πολύ όμορφη εικόνα, καθώς τα μικρά ζωάκια που ζουν σαν μία οικογένεια, παίζουν και τρώνε μαζί.

Η ιδιοκτήτρια ενός τετράστερου ξενοδοχείου τα βρήκε εγκαταλελειμμένα και πήρε την ευθύνη να τα μεγαλώσει. Τα ζωάκια είναι περίπου έξι μηνών και η Λάιλα που ζει στο Ρούστενμπεργκ της Νότιας Αφρικής τα λυπήθηκε και τα μάζεψε, αφού αυτά εγκαταλείφθηκαν από τη μητέρα τους.

Όπως εκείνη δηλώνει, δεν τη φοβίζει το γεγονός ότι τα μικρά και χαριτωμένα ζωάκια θα εξελιχθούν σε θηρία, μόλις

μετά από δύο χρόνια. Όταν αυτό συμβεί, η ίδια θα τα τοποθετήσει σε κλειστό χώρο ξεχωριστά το ένα από το άλλο. Όσο εξημερωμένο και να είναι ένα ζώο της ζούγκλας, δεν παύει να προέρχεται από την άγρια φύση.

Όταν η ίδια τα ταΐζει, παραδέχεται ότι δεν είναι και τόσο ήρεμα: «Έχουν διαμάχη πάνω από το φαγητό και η τίγρης συνήθως επιβάλλεται. Ωστόσο προσπαθώ να σιγουρευτώ ότι τα ζωάκια παίρνουν το ίδιο μερίδιο τροφής και δεν τσακώνονται».

Τα ζωάκια έχουν μάλιστα και ονόματα. Η Μπέλα είναι η τίγρης, ο Ντελάνο, ο Ρομέο και ο Μάξιμος είναι πέντε μηνών το καθένα και είναι αδερφάκια. Η Μιλίκα, η ύαινα είναι 6 μηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα