«Δεν θα την πάω και στην Κίνα» – Σοκάρει ο διάλογος του 23χρονου με την ανήλικη Χριστίνα

Απίστευτο μένος και οργή έχει ξεσπάσει στη σελίδα του 23χρονου Αλβανού, Μάριο Αΐάζι, στο facebook, από χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Κάτω από τις φωτογραφίες του, έχει ξεκινήσει ένας ανελέητος πόλεμος σχολίων, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν δύναται να δημοσιοποιηθούν, λόγω της ανείπωτης οργής που βγάζουν προς το πρόσωπο του 23χρονου.

Όπως είναι φυσικό, αναρίθμητα είναι τα απειλητικά –προς τη ζωή του Αλβανού- μηνύματα, ενώ δεν λείπουν και

οι πολιτικές αντιπαραθέσεις, με αρκετούς χρήστες να τονίζουν ότι δεν έχει σχέση η καταγωγή, αλλά η πράξη στην οποία υπέπεσε ο 23χρονος.

Πάντως, όπως προκύπτει από συνομιλία του Αΐάζι με την αδερφή της 13χρονης Χριστίνας, φαίνεται πως οι δύο τους σχεδίαζαν από καιρού να φύγουν μαζί, καθώς τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει καταδεικνύουν ξεκάθαρα την εν λόγω πρόθεση.

Χαρακτηριστικά, ο 23χρονος Αλβανός αναφέρει πως «Καλά, μην κάνεις έτσι, δεν θα την πάω και στην Κίνα, εδώ θα είμαστε», προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να καθησυχάσει την αδελφή της, η οποία με τη σειρά της τονίζει ότι «δεν με νοιάζει με ποιον θα είναι η αδερφή μου, αρκεί να είναι ευτυχισμένη».

Αυτό που πραγματικά προκαλεί αίσθηση, ωστόσο, είναι το γεγονός πως η 13χρονη φαίνεται πως ήταν «ερωτευμένη» με τον 23χρονο, γεγονός που αποδεικνύεται και από φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο δικό της facebook. «Έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες… Πρώτα σε πάνε στο φεγγάρι και μετά σε αφήνουν εκεί να ψάχνεις τρόπο να γυρίσεις» έχει γράψει κάτω από φωτογραφία της η Χριστίνα, ενώ έχει βάλει με ετικέτα το προφίλ του 23χρονου.

Ανατριχίλα προκαλούν τα σχόλια του Αΐάζι κάτω από τη φωτογραφία, καθώς σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις έχει γράψει: «Εγώ όμως θα σε πάω πιο μακριά από το φεγγάρι, ώστε κανείς δεν θα μπορέσει να γυρίσει και θα μείνουμε για πάντα μαζί» και «Μαζί σου to death» (ως τον θάνατο)…

Keywords
Τυχαία Θέματα