Δημήτρης Ουγγαρέζος στο ΒΡΑΔΥ: Μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κάτι με τη Συνατσάκη

O Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Μέμος Μπεγνής έδωσαν το παρόν σε ένα άκρως καλλιτεχνικό βράδυ.

Δήλωσε πως τώρα που έχει χάσει κιλά και πάει γυμναστήρια ‘‘την έχει δει’’ λίγο, ενώ πιστεύει πως δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα στον άντρα και στη γυναίκα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως είχε δει κάποτε ερωτικά τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά όπως αναφέρει είδε πως δεν τον ‘‘έπαιρνε’’ για κάτι σοβαρό. Τόνισε επίσης πως όποιος είναι

μπαμπέσης στα προσωπικά του, είναι σίγουρα και στα συναισθηματικά.

Περιέγραψε ένα περιστατικό που του είχε συμβεί με την Σάσα Σταμάτη όταν επέστρεφαν από την Μύκονο στην Τήνο και ξεχάστηκαν και επέστρεψαν στην Ραφήνα ενώ φορούσαν μόνο τα μαγιό τους…

Η Σάσα υποστηρίζει πως δεν είναι κακό κορίτσι, αλλά είναι ειλικρινής, αν και ο τρόπος της είναι χοντρός.

Του έχει γίνει πρόταση να παίξει στο θέατρο και όπως δηλώνει τον έχει προβληματίσει, καθότι στις εποχές που ζούμε συζητάς οποιαδήποτε πρόταση.

Τέλος έμεινε αξέχαστο το παιχνίδι του με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αφού οι δύο τους έκαναν αυγομαχίες!

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο Μέμος Μπεγνής ήταν ο επόμενος καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου, που μίλησε για την μεγάλη επιτυχία του ‘‘Θα σε πάρω να φύγουμε’’ αναφέροντας ότι θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε σκουπίδια τα τουρκικά σήριαλ και ανέφερε τα πρώτα βήματα στο χώρο του θεάτρου, αναφέροντας πως βρέθηκε τυχαία, όταν αντικατέστησε μια φίλη του πιανίστρια σε παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη.

Θεωρεί υπερεκτιμημένο το σεξ και στις παρέες του δεν μιλάνε διαρκώς για το πήδημα, ενώ αποκάλυψε και κάθε πότε κάνει σεξ.

Του αρέσει η μοναξιά, δεν θα έκανε ποτέ συγκατοίκηση ενώ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έγινε τόσος ντόρος για το αν είναι γκέι. Τέλος δήλωσε πως ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά δεν του αρέσει η εκπομπή του.

Δείτε την συνέντευξη του Μέμου Μπεγνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα