Δύο μακάκες κάνουν σεξ πάνω στο καπό με θεατή ένα μικρό κοριτσάκι [βίντεο]

Ας πάρουμε όλοι μας ένα λεπτό για να κάτσουμε να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να μας έχει συμβεί αν ένα τέτοιο γεγονός στιγμάτιζε την παιδική μας ηλικία. Πώς θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε τη ζωή μας μετά από αυτό; Πώς θα είχαμε καταλήξει όταν μεγαλώναμε;

Εντάξει, γίναμε αρκετά δραματικοί. Αλλά φανταστείτε εσείς τα κοριτσάκια να βρισκόσασταν μπροστά σε ένα τέτοιο θέαμα; Τι θα κάνατε;

Για να μπούμε στο ψητό, μια οικογένεια είχε πάει για σαφάρι σε ένα ζωολογικό πάρκο κι εκεί τα ζώα είναι ελεύθερα και κυκλοφορούν όπου θέλουν, χωρίς φυσικά να διακατέχονται από κοινωνικές συστολές και νοημοσύνη. Ακόμα και τα ζώα που θα έλεγες ότι είναι πιο κοντά στον άνθρωπο, τα μαϊμουδοειδή, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν σεξ στα μούτρα σου.

Οπότε όταν δύο μακάκες ανέβηκαν στο καπό του αυτοκινήτου, οι γονείς και το μικρό κοριτσάκι δεν θα μπορούσαν να να φανταστούν τι θα γίνει. Το πρώτο μήνυμα το πήραν όταν ο αρσενικός τους έδειξε με περηφάνια το εν στύση εργαλείο του.

Κι αφού ήταν ξαναμμένος και είχε δίπλα του μια επίσης horny μακάκα, την έπιασε, τη γύρισε και έκαναν το κοριτσάκι θεατή χωρίς τη θέληση του. Όταν θα της τα εξηγήσουν στη Βιολογία θα καταλάβει τι έγινε.

The post Δύο μακάκες κάνουν σεξ πάνω στο καπό με θεατή ένα μικρό κοριτσάκι [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
το ποιο μικρο κοριτσακι για γαμισι
Τυχαία Θέματα