Δύο νεκροί στο Empire State Building


Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Νέας Υόρκης πάγωσε πριν λίγα λεπτά τους Αμερικανούς. Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν -σύμφωνα με την Huffington Post- και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν όταν άγνωστος άνοιξε πυρ για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους. Δυσαρεστημένος υπάλληλος; 

Οι πρώτες πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες, ωστόσο όλα συνέβησαν περί τις 9 η ώρα το πρωί στη Νέα Υόρκη (4 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος), σε ώρα αιχμής, μπροστά

το Empire State Building. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο δράστης ήταν πιθανότατα υπάλληλος ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτηση για την χτεσινή απόλυση από τη δουλειά του πυροβολώντας αδιακρίτως!

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ένοπλο που άνοιξε πυρ, σύμφωνα με το Reuters, ενώ από τα πυρά σκοτώθηκαν ακόμη δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι δέκα.

Δεν ήταν άμεσα γνωστό εάν όλα τα θύματα έχουν κάποια σχέση με το νεκρό ή εάν πρόκειται απλά για αθώους περαστικούς από το σημείο της ένοπλης συμπλοκής.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι το αιματηρό περιστατικό δεν συνδέεται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του NYPD.

Keywords
Τυχαία Θέματα