Ευκαιρία στ΄ όνειρο! – Ο ΠΑΟΚ κουνάει και πάλι σεντόνι μετά τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από την UEFA

Τα ευχάριστα ήρθαν τελικά από την UEFA, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη θέση της Μέταλιστ και να μπαίνει στα προκριματικά play-off του Champions League, όπου θα βρει απέναντί του την Γερμανική Σάλκε, κυνηγώντας έτσι μια θέση στους ομίλους.

Μετά την εισήγηση της τριμελούς επιτροπής της UEFA

η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας υπό την προεδρία του προέδρου Μισέλ Πλατινί αποφάσισε να προκρίνει εν τέλει τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ αντί της Μέταλιστ.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 21/8 στη Γερμανία, ενώ ο επαναληπτικός αγώνας στις 27/8 στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό ότι η Μακάμπι Τελ-Αβίβ θα μπει αυτόματα στους ομίλους του Europa League. Η απόφαση ανακοινώθηκε επίσημα και από την ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

To μεγάλο όνειρο για το κυνήγι της συμμετοχής στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μένει λοιπόν ζωντανό για την ομάδα του Χουμπ Στέφενς, που θα βρει απέναντί του την πρώην ομάδα του! Ακόμη όμως κι αν αποκλειστεί από τη Σάλκε θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του στην Ευρώπη, αφού θα παίξει κατευθείαν στους ομίλους του Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα