«Εφτάψυχος» ο Άρης, νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο – Ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ

21:29 6/4/2013 - Πηγή: KoolNews

Έμεινε ζωντανός! Ο Άρης, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, αλλά και στο γεγονός πως αγωνίστηκε με έναν παίκτη λιγότερο για περίπου 70 λεπτά, κατάφερε να φύγει με τους τρεις πόντους της νίκης από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρομήτου με τελικό σκορ 1-0. Με αυτόν τον τρόπο, οι «κιτρινόμαυροι» καταφέρνουν να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες για να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που

μπήκε πιο δυνατά στο ματς, δημιουργώντας ευκαιρίες χωρίς, όμως, να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η στιγμή, δε, που «σημάδεψε» το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, ήταν η αποβολή του Νταβίντ Αγκάνθο, μόλις στο 19ο λεπτό.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Στυλιάρας, υπέδειξε στον παίκτη του Άρη την κίτρινη κάρτα. Η αντίδραση του παίκτη θεωρήθηκε υπεροβολική, με αποτέλεσμα μέσα σε δευτερόλεπτα να δεχθεί και τη δεύτερη κάρτα και να πρέπει να πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Υπήρξε σύρραξη γύρω από τον κ. Στυλιάρα, με τον Αγκάνθο να είναι εξαγριωμένος για την αποβολή του, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες να ζητούν εξηγήσεις από τον διαιτητή για αυτή του την κίνηση.

Στο δεύτερο μέρος, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με έναν παίκτη λιγότερο, ο Ατρόμητος δεν φάνηκε ιδιαίτερα απειλητικός. Αντιθέτως, η αντίπαλη ομάδα ήταν εκείνη που δημιούργησε καλύτερες προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ, κάτι που το κατάφερε στο 82ο λεπτό, με τον Ανδρέα Τάτο. Ο Έλληνας παίκτης, δεν πανηγύρισε την επιτυχία του, καθώς μέχρι και πριν από λίγο καιρό αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Άνετη επικράτηση πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέροια, με το τελικό σκορ να είναι 2-0. Παρά το γεγονός πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, το σκορ άνοιξε ύστερα από αυτογκόλ του Μάρκους Μοκακέ.

Το χορό των γκολ, έκλεισε ο Στέφανος Αθανασιάδης, στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια ακόμη νίκη για το φετινό πρωτάθλημα, δημιουργώντας 16 τελικές φάσεις, έναντι των πέντε των φιλοξενούμενων.

Τα αποτελέσματα:

Κέρκυρα – Λεβαδειακός 1-2

ΠΑΟΚ – Βέροια 2-0

Ατρόμητος – Άρης

Keywords
Τυχαία Θέματα