«Ευθανασία» στο Alter: Πτώχευσε με απόφαση του Πρωτοδικείου – Στο κράτος η συχνότητα

Με τη σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών η άδεια λειτουργίας του καναλιού και εκπομπής συχνότητας επιστρέφεται στο ΕΣΡ.

Η τελευταία προσπάθεια του εργαζομένων του ALTER είχε αποφέρει καρπούς μιας και είχε γίνει δεκτή η αίτηση πτώχευσης που είχαν υποβάλλει στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών και προσπαθούσαν να πάρουν

τα δεδουλευμένα τους. Παρόλο που το κανάλι στις αρχές Αυγούστου εξέπεμψε ξανά σήμα μιας και οι εργαζόμενοι είχαν έρθει σε συμφωνία με την πρόταση του μετόχου Γιώργου Κουρή για τμηματική αποζημίωση των δεδουλευμένων τους, ωστόσο με την σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου πέφτουν οριστικά οι μπάρες στο κανάλι του Περιστερίου.

Η άδεια λειτουργίας και η συχνότητα του καναλιού περνάνε στο ΕΣΡ και σύμφωνα με το νόμο θα διεξαχθεί διαγωνισμός για να πάρει την συχνότητα ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος. Επίσης με την ίδια απόφαση ορίζεται σύνδικος πτώχευσης ο δικηγόρος Ευάγγελος Μπέης ενώ ταυτόχρονα ορίζονται και οι ημερομηνίες για τις συνελεύσεις πιστωτών και για τα περαιτέρω. Τέλος, η εργοδότρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να υποβάλλει έφεση κατά της απόφασης, γεγονός που θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα το κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα