Έφυγε για να ξεσκάσει στη Μαλαισία ο συνταξιούχος Λιάπης

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις πλαστές πινακίδες, ο Μιχάλης Λιάπης αποφάσισε να φύγει και να πάει στην Μαλαισία για διακοπές.Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο κ. Λιάπης αναχώρησε με πτήση της Qatar Airways στις 18:42 της Τετάρτης προκειμένου να μεταβεί στην Ντόχα και από εκεί στην Μαλαισία. Μόλις ο κ. Λιάπης έφθασε στην πύλη, έγινε αντιληπτός από τους επιβάτες της πτήσης και προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την παρουσία του.

Ο κ. Λιάπης κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην γίνει αντιληπτός, πότε χαμηλώνοντας το βλέμμα και πότε κοιτώντας επίμονα την τζαμαρία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός της ΝΔ, αποκάλυψε εχθές το ταξίδι του στους αστυνομικούς κατά την διάρκεια της κατάθεσης. Μάλιστα, ήταν ο λόγος που όπως ισχυρίστηκε, έβαλε το αυτοκίνητό μπροστά, να φορτώσει την μπαταρία, επειδή θα έφευγε για Μαλαισία. Επίσης είχε αναφέρει ότι δεν είχε δίπλωμα επειδή ο μόνος σκοπός του ήταν να φορτίσει την μπαταρία.

Η συνέχεια είναι γνωστή, με τον κ. Λιάπη να ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα για να καταβάλλει τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου. Μπορεί να σημειωθεί ότι το κόστος για ένα μακρινό και εξωτικό ταξίδι είναι πολύ μεγαλύτερο από τα ασφάλιστρα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.

Πάραυτα, ο κ. Λιάπης δεν εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο αυτόφωρο και ο δικηγόρος του επικαλέστηκε προβλήματα υγείας λόγω ενός ανευρύσματος που του είχε εμφανιστεί κατά τη διάρκεια extreme sport. Τελικά η εκδίκαση της υπόθεσης πλαστογραφίας αναβλήθηκε για τις 30 Δεκεμβρίου.

Φωτογραφία Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα