Είμαι τυχερή σκύλα που είσαι μητέρα μου!- Τι είπε η Ριάνα για τη μάνα της

Είναι γνωστή για το εκρηκτικό της ταπεραμέντο, την σέξι εμφάνισή της και το ιδιαίτερο ταλέντο της. Ο λόγος για την Ριάνα, η οποία δηλώνει ευτυχισμένη για την μέχρι τώρα πορεία της και τα αποδίδει στην μητέρα της. Η ίδια εκθείασε την μητέρα της στη χθεσινή γιορτή.

Η 25χρονη που πρόσφατα τελείωσε την επεισοδιακή της σχέση με τον Κρις Μπράουν, έπλεξε το εγκώμιο της μητέρας της, Μόνικα με αφορμή την ημέρα της μητέρας.

Η

Ριάνα έγραψε στο Ίνσταγκραμ για την περίσταση: «Η συμπεριφορά της Ριάνα- Τα πήρε από την μαμά!!! Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας!!! Πόσο τυχερή σκύλα είμαι να έχω εσένα για μητέρα!»

«Μου έδειξες αληθινή δύναμη, πώς να είμαι ανεξάρτητη, πώς να αγαπώ και να αγαπιέμαι, να μην κρίνω τους ανθρώπους για την κατάστασή τους, πώς να συγχωρώ, πώς να μαθαίνω από κάθε λάθος μου, πώς να είμαι φιλόξενη, πώς να μακιγιάρομαι, να μαγειρεύω, να μκαθαρίζω και να μην ρίχνω το επίπεδό μου για κανένα και για τίποτε!». Αυτό επισήμανε η γνωστή σταρ και θεωρεί την μητέρα της ως την υπέυθυνη για όσα καλά της έχουν τύχει.

Η Ριάνα επίσης ανέφερε και τη γιαγιά της, Ντόλι, σε ένα μήνυμα λέγοντας: «Η Ντόλι έμαθε τη μητέρα μου τόσα πολλά, μπορώ μόνο να φανταστώ πόσο περήφανη είναι για εσένα!!! Η αξία σου είναι ανεκτίμητη!!!».

Νωρίτερα φέτος η Ριάνα είχε εξομολογηθεί ότι το μόνο πρόσωπο που φοβάται στον κόσμο είναι η μητέρα της, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη επιρροή που ασκεί η Μόνικα πάνω της. Η τραγουδίστρια, ουσιαστικά μεγάλωσε κυρίως από τη μητέρα μας, καθώς εκείνη χώρισε με τον πατέρα της όταν ήταν 14 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα