«Είμαστε 100% έτοιμοι για το ματς»

Στην media day του Ολυμπιακού πριν από την αναμέτρηση με την Ξάνθη για τον τελικό του Κυπέλλου, μίλησαν οι: Μπενίτες, Μιλιβόγεβιτς, Ομάρ, Ντοσεβί, Μποτία και Αυλωνίτης...

Μπενίτες: «Υποχρέωση μας να κερδίσουμε»

Ο Χόρχε Μπενίτες στάθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος

να κερδίσει και να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ τόνισε πως στην ομάδα δεν σκέφτονται το γεγονός πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπενίτες στην media day:

Για τον τίτλο του φαβορί και για το αν έχει άγχος: «Όχι γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα και ως φαβορί έχουμε την υποχρέωση να πάμε για τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε πως είμαστε το φαβορί αλλα το πως θα κερδισουμε τον τίτλο».

Για την Ξάνθη: «Να είμαστε προσεκτικοί στους αντίπαλους παίκτες από το κέντρο και μπροστά γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας δημιουργήσουν πρόβλημα. θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το ματς».

Για την πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη: «Από τότε που έπαιζα στην χώρα μου πάντα ήθελα και ονειρευόμουν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Ήμουν πάντα προετοιμασμένος γι αυτό οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό και να απολαύσω στο μάξιμουμ την εμπειρία αυτή».

Για την σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον κόσμο και τον τρόπο που με αντιμετωπίζει και θέλω να τον ευχαριστήσω θερμά γιατί είναι απλόχερος μαζί μου. Θέλω να το ανταποδώσω όλο αυτό δίνοντας μεγάλες χαρές».

Μιλιβόγεβιτς: «Τα πάντα για το Κύπελλο»

Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς στάθηκε στο γεγονός πως γνωρίζουν την Ξάνθη ως ομάδα και τον τρόπο που αγωνίζονται, ωστόσο θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς του Σαββάτου: «Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε την Ξάνθη ως ομάδα είμαστε έτοιμοι. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και θα δώσουμε τα πάντα για το Κύπελλο».

Για το τι να προσέξει ο Ολυμπιακός: «Σίγουρα τις αντεπιθέσεις της Ξάνθης. Πρόκειται γα ένα τελικό και σίγουρα δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι: «Είμαστε 100% έτοιμοι για το ματς».

Για τον κόσμο και το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει: «Να έρθουν όπως σε κάθε ματς και να μας υποστηρίξουν. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για το κύπελλο, θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ».

Για το αν θα μείνει και του χρόνου τίτλους με τον Ολυμπιακό: «Αν πάνε όλα καλά και είμαι εδώ θέλω άλλο ένα νταμπλ».

Ομάρ: «Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία»

Στο γεγονός της καλής προετοιμασίας που έχουν κάνει στάθηκε ο Νορβηγός ακραίος μπακ, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρόβλημα τραυματισμού: «Είμαι καλά προπονούμαι με την ομάδα, έχω αυτοπεποίθηση και νιώθω καλά. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ημέρες θα είμαι καλά για το ματς. Η ατμόσφαιρα είναι καλή, το κλίμα καλό. Είμαστε μια χαρά κι έχουμε κάνει καλή προετοιμασία».

Για την διακοπή: «Δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα, δεν αποτελεί μειονέκτημα γιατί οι περισσότεροι παίκτες έχουν πολλά επίσημα ματς στα πόδια τους. Έχουμε καλή ενέργεια ως ομάδα, έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και είμαστε εντάξει».

Για την Ξάνθη: «Φυσικά θα προσπαθήσουν για τη νίκη. Είναι ένας τελικός εμείς όμως θέλουμε να τον κερδίσουμε και είμαστε αποφασισμένοι γι αυτό. Αυτό το ματς είναι ένα μεγάλο κίνητρο κι εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε».

Για το ΟΑΚΑ και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Δεν έχω ακούσει κάτι και δεν έχουμε συζητήσει κάτι. Από όσο ξέρω τον ετοιμάζουν κι ελπίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση».

Ντοσεβί: «Έτοιμος να δώσω τα πάντα στον τελικό»

Ετοιμοπόλεμος για την... μάχη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την Ξάνθη εμφανίστηκε ο Ματιέ Ντοσεβί.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για τον εαυτό του: «Μου λείπει αγωνιστικός χρόνος, είμαι καλά όμως δεν πονάω πια και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα στον τελικό».

Για την ομάδα: «Είμαστε σε πολύ κατάσταση και έχουμε δώσει μεγάλη σημασία στην ένταση. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας εν όψει αυτού του αγώνα».

Για το αν υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό: «Καταλαβαίνω την προσμονή και την πίεση που υπάρχει. Αντιλαμβάνομαι τον ρόλο του φαβορί. Σίγουρα υπάρχει πίεση αλλά αν κάνουμε καλό ματς θα τα καταφέρουμε».

Για την Ξάνθη: «Την ξέρουμε καλά από το πρωτάθλημα, είναι μια καλή και τεχνική ομάδα και την έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση. Εάν όμως εμείς κάνουμε όλα τα πράγματα σωστά στο γήπεδο τότε όλα θα πάνε καλά».

Για την πρώτη του χρονιά στην ομάδα: «Ήταν μια καλή χρονιά για μένα γενικά. Θα ήθελα να είμαι πιο καθοριστικός σε ορισμένα ματς λόγω της ποιότητας μου. Ένα από τα πράγματα που με στεναχώρησαν ήταν οτι δεν έπαιξαν Τσάμπιονς Λιγκ αλλά περιμένω την επόμενη χρονιά».

Μποτία: «Αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα κερδίσουμε»

Στην ορθότητα της δουλειάς στάθηκε ο Μποτία για τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Για τον ρόλο του φαβορί: «Μπορεί στους ανθρώπους που είναι απέξω ο Ολυμπιακός να φαίνεται ως φαβορί. Ξέρουμε όμως ότι είμαστε ο Ολυμπιακός και τι ομάδα είμαστε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, μπορεί να είναι λίγο κατώτερος, όμως εμείς θα πρέπει να προσέξουμε πολύ και θα πάμε για τη νίκη».

Για την μεσοεπιθετική γραμμή της Ξάνθης: «Πρέπει να κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς και όχι η Ξάνθη. Αν κάνουμε εμείς σωστά τη δουλειά μας, θα κερδίσουμε και θα φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου».

Αυλωνίτης: «Πάμε μόνο για τη νίκη...»

Τελευταίος μίλησε ο κεντρικός αμυντικός, Τάσος Αυλωνίτης, τόνισε τον στόχο του Ολυμπιακού που είναι η νίκη...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το κλίμα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, είμαστε αρκετά έτοιμοι. Έχουμε συζητήσει μεταξύ μας οτι είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και ότι πρέπει να πάμε μόνο για τη νίκη και μόνο για το κύπελλο».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Όχι έχουμε συνηθίσει στην πίεση στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος πάντα ζητάει νίκες, ο στόχος μας είναι αυτός σταθερά να πάρουμε το νταμπλ κι έτσι κι εμείς και ο κόσμος να είναι χαρούμενος και να κλείσουμε καλά την χρονιά».

Για την πιθανότητα μιας ήττας στον τελικό και τι έχουν μεταφέρει οι Έλληνες στους ξένους για το τι μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια περίπτωση: «Όλοι οι Έλληνες έχουν μεταφέρει στους ξένους αυτά που πρέπει. Ο τελικός έτσι και αλλιώς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς δεν σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο της ήττας, αλλά το να πάμε να κερδίσουμε. Σίγουρα είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς».

Για το πόσο διαφορετικός είναι το κίνητρο: «Σίγουρα είναι διαφορετικά το κίνητρο».

Για το πάθος και τον ρυθμό: «Περιμένουμε και από τον κόσμο να μας βοηθήσει ώστε να έχουμε την ενέργεια και το πάθος που πρέπει για να πάρουμε το παιχνίδι».

Για την Ξάνθη: «Έχει μια πολύ καλή κι επικίνδυνη τριάδα. Ειδικά στις αντεπιθέσεις. Περιμένουμε ένα παιχνίδι όπου εμείς θα είμαστε κυρίαρχοι και η Ξάνθη θα μας περιμένει πίσω. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε στο πως θα διασπάσουμε την άμυνά της. Αποφασιστικό ρόλο θα πάιξει το να σκοράρουμε πρώτοι».

Για το αν υπάρχει έλλειψη ρυθμού: «Όχι δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπήρξε και το φιλικό με τον Παναιτωλικό που μας έδωσε ρυθμό. Σίγουρα δεν είμαστε εκτός αγωνιστικού ρυθμού».

Για την πρώτη του χρονιά: «Η πρώτη χρονιά είναι η πιο δύσκολη για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι θετικό και το οτι έμεινα και οτι βοήθησα την ομάδα και το πρωτάθλημα που πήραμε και τώρα είμαστε στον τελικό. Με αυτό το νταμπλ θα βάλουμε τις καλύτερες δυνατές βάσεις για τη νέα χρονιά».

The post «Είμαστε 100% έτοιμοι για το ματς» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα