Είναι προφυλακισμένη και… πρεζού, η κόρη του Δραγασάκη; Η απάντηση στη Ζαρούλια από την ίδια

Είναι προφυλακισμένη η κόρη του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιάννη Δραγασάκη, όπως κατήγγειλε από το βήμα του Κοινοβουλίου η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια; Είναι… «πρεζού» (ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός είναι και πάλι της κ. Ζαρούλια από το βήμα της Βουλής);

Η Μαριάννα Δραγασάκη απάντησε σε ερωτήσεις του Δημήτρη Φύσσα, για την Athens Voice,

όπου και διαβάζουμε πως οι περιπέτειες με τα ναρκωτικά της κόρης του αντιπροέδρου της Βουλής έλαβαν τέλος πριν από τρία χρόνια. Είναι άγνωστο γιατί το «Πρώτο Θέμα» την επανέφερε πρόσφατα, ενώ η πληροφορία πως η κ. Δραγασάκη μπήκε στη φυλακή, ισχύει.

Αυτό που δεν ισχύει είναι πως η κ. Δραγασάκη είναι προφυλακισμένη. Το αντίθετο, μάλιστα. Δεν είναι καν στη φυλακή και η εμπλοκή της με τη δικαιοσύνη έχει λήξει. Τονίζεται επίσης, πως είναι «καθαρή» από τα ναρκωτικά ενώ εργάζεται στον ΟΚΑΝΑ, βοηθώντας άλλους χρήστες να ξεφύγουν από την εξάρτηση, σαν μέλος του «street work» που πραγματοποιεί ο οργανισμός στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε εδώ για την περίπετειά της με τα ναρκωτικά, αλλά και όσα υποστήριξε, με περιττή χυδαιότητα, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα