Έκανε μήνυση στο αφεντικό της…γιατί την φώναζε Σούζαν Μπόιλ [βίντεο]

Μία γυναίκα στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας μηνύει το αφεντικό και ζητά 4,7 εκ. ευρώ. Ο λόγος; Ισχυρίζεται ότι της έλεγε κατ’ επανάληψιν ότι έμοιαζε με την Σούζαν Μπόιλ!

Η Λάουρα Τζίν ισχυρίζεται ότι το αφεντικό της, Χερβέ Πιερίνι δημιούργησε μία διετή εκστρατεία σε βάρος της όπου την «υποβάθμιζε και την ταπείνωνε δημοσίως».

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που κατέθεσε σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο με αποτέλεσμα η Τζίβ από την μόνιμη στεναχώρια να πάθει εγκεφαλική αιμορραγία και να υποφέρει από άγχος, αϋπνία, τρόμο, πονοκεφάλους, αυξημένη αρτηριακή

πίεση και κρίσεις πανικού.

Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι της εταιρείας, η Τζίν υποστηρίζει ότι το αφεντικό της την «χλεύασε» κατ’ επανάληψιν, αναφερόμενος σε αυτήν ως Σούζαν Μπόιλ ενώ την αποκάλεσε γριά, χοντρή και άσχημη. Μία άλλη φορά, μπροστά σε μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων της είπε: «Επ, χοντρούλα, εδώ έχει ένα cupcake». Επίσης, το αφεντικό της φέρεται ότι της είχε πει ότι ήταν «άχρηστη, έπαιρνε παραπάνω χρήματα από ότι άξιζε και ότι οι ημέρες της ήταν μετρημένες».

Όσοι αναρωτιέστε ποια είναι αυτή η Σούζαν Μπόιλ που προκάλεσε τόσα προβλήματα στη Λάουρα, να υπενθυμίσουμε ότι είχε ξεχωρίσει πριν τέσσερα χρόνια στο τάλεντ σόου «Βρετανία έχεις ταλέντο» για την υπέροχη φωνή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα