«Έκανε σεξ με παίκτη της Τσέλσι η Καρνέιρο»

Ο πρώην σύντροφος της γιατρού της Τσέλσι αποκάλυψε πως η Καρνέιρο είναι σεξομανής, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει επίσης ότι έκανε σεξ με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Τσελσι...

Εδώ και αρκετές ημέρες στην Αγγλία ασχολούνται με την Καρνέιρο και την απομάκρυνση της από την Τσέλσι, μετά τα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν ο Μουρίνιο έγινε έξαλλος με το ιατρικό τιμ της ομάδας, καθώς καθυστέρησαν να τρέξουν προς τον Αζάρ που ήταν τραυματίας, με αποτέλεσμα η εντυπωσιακή γιατρός της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο να χάσει τη δουλειά της.

Λίγες μέρες αργότερα ο πρώην σύντροφός της, αποκάλυψε μια πτυχή του χαρακτήρα της Καρνέιρο, που κανείς δεν την ήξερε και όλοι όσοι την έβλεπαν την φαντάζονταν. Είπε, λοιπόν, πως η Καρνέιρο είναι σεξομανής, ενώ αποκάλυψε πως είχε κάνει σεξ με παίκτη της Τσέλσι.

«Αυτή η γυναίκα μου κατέστρεψε τη ζωή. Μου είχε είπε ότι έκανε σεξ με έναν παίκτη της Τσέλσι στο ξενοδοχείο, όπου έμενε η ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν πιστεύω ότι μπροούσε να το κάτι τέτοιο. Μπορεί να το είπε για να με εκδικηθεί. Ένας παίκτης τη φώναξε στο δωμάτιό του και όταν άνοιξε την πόρτα την περίμενε γυμνός. Στο σεξ είναι πολύ παθιασμένη, τρελαίνεται και έχει πάντα τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Κάναμε σεξ ένα εκατομμύριο φορές. Πίστευα ότι μαζί της θα έκανα οικογένεια, αλλά εκείνη με έδιωξε επειδή ήμουν ένας απλός υπάλληλος. Είναι κρίμα, διότι όλοι έλεγαν ότι είμαστε ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Θέλαμε να κάνουμε παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

The post «Έκανε σεξ με παίκτη της Τσέλσι η Καρνέιρο» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα