Έκοψαν την Αντριάνα Παπαρασκευοπούλου απ’ το δελτίο των 18:00 – Τι απαντά η ΕΡΤ

Οι περιπέτειες της Αντριάνας Παρασκευοπούλου (κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ), δεν έχουν τέλος.

Αρχικά αντικαταστάθηκε από τον Πάνο Χαρίτο, στη συνέχεια μετακινήθηκε στο δελτίο των 18:00 και προχθές πήρε δυσμενή μετάθεση για το δελτίο των 06:00 (το πρωί). Τι απαντά για όλα αυτά η ΕΡΤ; Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου ήταν, όπως θυμάστε, η κεντρική παρουσιάστρια της ΝΕΡΙΤ όταν είχε κλείσει η ΕΡΤ, επί ΝΔ. Την αντικατέστησε επί ΣΥΡΙΖΑ

ο Πάνος Χαρίτος και η Αντριάνα μετακινήθηκε εν συνεχεία στο δελτίο των 6 το απόγευμα. Προχθές την έκοψαν τελείως.

Ή μάλλον της πρότειναν αντί για τις 6 το απόγευμα να λέει τις ειδήσεις στις 6 το πρωί, κάτι που η ίδια δεν δέχθηκε. Τι λέει για όλα αυτά η ΕΡΤ; Οτι δεν την ενοχλούσε που η κυρία Παρασκευοπούλου ήταν κεντρική παρουσιάστρια επί κυβερνήσεως Σαμαρά, ότι δεν έκριναν τα πολιτικά της φρονήματα και ότι της πρότειναν να κάνει το δελτίο στις 6 το πρωί (όπως θα κάνουν όλοι οι τηλεπαρουσιαστές, πλην του κ. Χαρίτου).

Το δελτίο αυτό έχει, κατά την ΕΡΤ, και τη μεγαλύτερη... τηλεθέαση. Μόνοι τους τη μέτρησαν σε... 20%. Δηλαδή, ισχυρίζονται ότι ξυπνά ο κόσμος πρωινιάτικα, προτού χαράξει, με την τσίμπλα στο μάτι, και ανοίγει την ΕΡΤ για να ενημερωθεί τι γίνεται στον κόσμο;

Και κάτι ακόμη. Ρωτήθηκαν, όπως έμαθα, οι αρμόδιοι της ΕΡΤ αν παρεμβαίνει στα δελτία ειδήσεων η κυβέρνηση ή το κόμμα και ιδού τι απάντησαν: «Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, να είστε βέβαιοι ότι θα είχαμε παραιτηθεί...».Εδώ γελάνε ακόμα και οι πέτρες.

The post Έκοψαν την Αντριάνα Παπαρασκευοπούλου απ’ το δελτίο των 18:00 – Τι απαντά η ΕΡΤ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα