Εκπλήξεις, ανατροπές και συγκινήσεις στην πρώτη «στροφή» των play-off

Μεγάλη ανατροπή του Ατρομήτου, νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Καθολική υπεροχή των γηπεδούχων στους Ζωσιμάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατεί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι, σε έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές και συγκινήσεις, με το προβάδισμα να αλλάζει «χέρια» δύο φορές σε ένα ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι

άνοιξαν το σκορ στο 62ο λεπτό, όταν ο Λίνο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σαλπιγγίδης γύρισε εκπληκτικά το κορμί του και με ανάποδο ψαλιδάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν, διαμορφώνοντας το 1-0 για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, και δέκα λεπτά αργότερα κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν, με κεφαλιά του Ιγκλέσιας μέσα από τη μεγάλη περιοχή, που άφησε τον Ιτάνζ ανήμπορο να αντιδράσει.

Η ολική ανατροπή σημειώθηκε στο 90ο λεπτό, όταν ο Σουμπίνιο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, πιάνοντας στον «ύπνο» τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος πάντως δεν αντέδρασε σωστά στη φάση, διώχνοντας ασθενώς τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του.

Επιβλητική εμφάνιση για τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Οι γηπεδούχοι, με «μαέστρο» για άλλη μια φορά τον Τόμας Ντε Βινσέντι, και επιθετικά «βέλη» τους Τσουκαλά και Ίλιτς, επικράτησαν του Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Το σκορ άνοιξε για του Γιαννιώτες ο Τσουκαλάς, μόλις στο 8ο λεπτό, με έξοχο διαγώνιο σουτ, ύστερα από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Τάσου Πάντου από τα δεξιά.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα, αφού μόλις στο 14ο λεπτό, ο Ράγιο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, και ο Καλίφα Σανκαρέ, με ασύλληπτο «ψαλιδάκι» μέσα στη μεγάλη περιοχή σημείωσε το 1-1.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ίλιτς στο 67’, έπειτα από ασίστ του Ντε Βινσέντι, σημειώνοντας το 10ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η βαθμολογία των play-off μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ 4

ΠΑΣ Γιάννινα 3

Ατρόμητος Αθηνών 3

Αστέρας Τρίπολης 2

Keywords
Τυχαία Θέματα