Ελεύθερος για την οπλοκατοχή, προφυλακιστέος για τα δάνεια της FB Bank ο Πάλλης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης για την υπόθεση με τα όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του, ωστόσο επέστρεψε στην φυλακή αφού χθες κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση των επισφαλών δανείων της FB Bank με επικεφαλής τον Βίκτωρα Ρέστη.

Ο κ. Πάλλης απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται τη δικογραφία για διακεκριμένη οπλοκατοχή, κατηγορία που αφορά τα ευρήματα της αστυνομίας σε έρευνα τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι του, στη Βούλα, αλλά και στο Μουσείο που διατηρεί στην Παλλήνη.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου ο επιχειρηματίας, προσκόμισε στην ανακρίτρια όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν, ότι τα όπλα τα κατείχε νομίμως. Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

O επιχειρηματίας που παραδόθηκε μόνος του χθες, ήταν επί μήνες καταζητούμενος, μετά την έκδοση δύο ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος του.

Σε βάρος του κ. Πάλλη εκκρεμεί ποινική δικογραφία για τις κακουργηματικές κατηγορίες της ηθικής αυτουργίας σε αρπαγή και σε απόπειρα εκβίασης, μετά από καταγγελία, το Νοέμβριο του 2012, Βρετανού Συμβούλου Ασφαλείας για αντιμετώπιση πειρατείας όπλων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα