Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο επιστάτης του Πάλλη

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα, αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή για διακεκριμένη οπλοκατοχή, ο επιστάτης στην οικία του καταζητούμενου επιχειρηματία Αν. Πάλλη.Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες στο σπίτι του επιχειρηματία, κατά τη διάρκεια ελέγχου της Αστυνομίας για παράνομο οπλισμό, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.

Σύμφωνα με τη συνήγορο

του, ο κατηγορούμενος πήγαινε στο σπίτι του επιχειρηματία ανά περίπου 10 ημέρες για να μαζεύει την αλληλογραφία και λογαριασμούς και να τα δίνει στο δικηγόρο του καταζητούμενου.

Ο επιστάτης φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν είχε αντιληφθεί καμία ύποπτη δραστηριότητα του -συγκατηγορούμενου του- επιχειρηματία, όπως κάποια παράνομη συναλλαγή ή παράνομο εμπόριο όπλων.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τα κατασχεθέντα συλλεκτικά όπλα, αλλά και τα όπλα της προσωπικής φρουράς του καταζητούμενου επιχειρηματία, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι, εξ' όσων γνωρίζει, αυτά αγοράζονταν κυρίως από τις ΗΠΑ με όλα τα παραστατικά.

Τέλος ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν είχε αντιληφθεί να είχαν επισκεφθεί ποτέ στελέχη της Χρυσής Αυγής το σπίτι ή το μουσείο του Α. Πάλλη, τον οποίο είπε ότι έχει να δει από τις 19 -20 Ιουλίου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα