Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος κάνουν τα τελευταία ψώνια πριν το ταξίδι τους στην Άνδρο [εικόνες]

13:10 8/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος μαζί με την νεογέννητη κορούλα τους και τα 3 παιδιά της παρουσιάστριας, βρίσκονται ήδη στο ησυχαστήριο τους στα Άχλα της Άνδρου.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων της παρουσιάστριας το ζευγάρι βρέθηκε σε πολυκατάστημα στην περιοχή της Παλλήνης, ώστε να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα και ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ τους... τσάκωσε.

Το ζευγάρι, που συνηθίζει να κάνει τα πάντα μαζί, ήταν ευδιάθετο

με την ωραία Ελένη να φοράει ένα εμπριμέ μακρύ φόρεμα, ενώ ο Μάκης με casual look μια βερμούδα και t-shirt, έδειχναν χαλαροί. Πρέπει να πούμε πως οι δυο τους δεν επισκέπτονται το συγκεκριμένο κατάστημα για πρώτη φορά, καθώς όπως θέλουν δημοσιεύματα, εκεί εργάζεται ο αδελφός του Ματέο και ο φωτογραφικός φακός τους έχει πετύχει εκεί και λίγους μήνες πριν.

Όπως φαίνεται, η Ελένη θέλει να είναι όλα έτοιμα όταν πηγαίνει στην Άνδρο και έτσι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που τους είδαν είπαν πως αγόρασαν μεγάλη ποσότητα χαρτικών και τροφίμων.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος κάνουν τα τελευταία ψώνια πριν το ταξίδι τους στην Άνδρο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα