Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος σε νέα έξοδο! Που τους απαθανάτισαν οι παπαράτσι; [εικόνα]

14:06 8/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Αυτή κι αν είναι περίοδος ριζικών αλλαγών για την Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια του ALPHA βιώνει μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές φάσεις της ζωής της, και η χαρά στο πρόσωπο της δεν κρύβεται με τίποτα.

Πολύ σύντομα εκείνη και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος θα μετακομίσουν στο γεμάτο ανέσεις σπίτι τους στο Καστρί, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δυο τους βρίσκονται σε προετοιμασίες για τον θρησκευτικό τους γάμο που θα πραγματοποιηθεί στα Άχλα το φετινό καλοκαίρι.

Ο

φωτογραφικός φακός της εφημερίδα Secret απαθανάτισε το ζευγάρι σε έξοδο τους για φαγητό. Με χαλαρό και απλό look, ο Μάκης και η Ελένη απόλαυσαν φρέσκα ψάρια σε γνωστή ψαροταβέρνα στα Μελίσσια όπου και μένουν ακόμη.

Η παρουσιάστρια σύμφωνα με τα όσα γράφονται περιμένει την λήξη της τηλεοπτικής σεζόν, προκειμένου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ολοκληρώσει την μετακόμισή της. Εξάλλου, τόχος της Ελένης είναι όλες οι όμορφες αλλαγές στη ζωή της να γίνου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η εκπομπή της δεν θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος σε νέα έξοδο! Που τους απαθανάτισαν οι παπαράτσι; [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα