Εμφάνιση Champions League ο ΠΑΟΚ (1-1 με Σάλκε στη Γερμανία) – Όλα για όλα στην Τούμπα

Στάθηκε στο ύψος του ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κόντρα στη Σάλκε στη Γερμανία από την οποία και απέσπασε ισοπαλία (1-1) και κρατά, πλέον, τη «μοίρα» στα χέρια του για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, μετά και από τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες μπήκαν με επιθετική διάθεση εντός του αγωνιστικού χώρου, δημιουργώντας φάσεις, χωρίς, όμως, να υπάρξει

κάποια κλασική ευκαιρία. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και τόσο η Σάκλε, όσο και ο ΠΑΟΚ «πάλευαν» για το γκολ.

Η γερμανική ομάδα ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό, με τον Φαρφάν. Ο Περουβιανός, σούταρε από πλάγια θέση και μετά από λάθος εκτίμηση του Χακόμπο και τη… βοήθεια του δοκαριού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Δικέφαλος του Βορρά, είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-1: Ο Κατσουράνης έκανε το σουτ, οι Γερμανοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή και ο Λούκας από καλή θέση αστόχησε.

Με την επανέναρξη του ματς, ο Στοχ μπήκε με πολύ πιο καλή διάθεση και κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Ο ίδιος ήταν εκείνος που έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 73’ όταν με σουτ εκτός περιοχής «τρύπησε» τα απέναντι δίχτυα και έφερε το σκορ στα ίσα.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ματς… πήρε φωτιά! Ο ρυθμός είχε ανέβει, τα δυνατά μαρκαρίσματα ήταν πολλά και οι παίκτες «μάχονταν» για ένα ακόμη γκολ. Τα βλέμματα τράβηξε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, που με τις σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 1-1 δίνοντας ελπίδες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για πρόκριση τους ομίλους του Champions League.

Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ:

Keywords
Τυχαία Θέματα