Έμμα Γουότσον: Το να είμαι σέξι δεν ήταν ποτέ ο στόχος μου

Η Ερμιόνη μεγάλωσε αλλά δυσκολεύεται να καταλάβει πόσο σέξι μπορεί να δείξει…

Μπορεί ο χαρακτήρας της στη νέα ταινία Bling Ring να έχει να κάνει με μοδάτα σέξι ρούχα και εκπληκτική άγρια συμπεριφορά. Όμως ο χαρακτήρας της δεν έχει να κάνει τίποτα με την παρουσία της στο περιοδικό W.

Η 23χρονη σταρ πόζαρε σε μια άκρως classy και ταυτόχρονα σέξι φωτογράφηση, αν και η ίδια δηλώνει πως ποτέ της δεν είχε ως στόχο κάτι τέτοιο. Σε μια από τις λήψεις εμφανίζεται με μαύρο σατέν φόρεμα, ενώ στο εξώφυλλο φοράει μόνο το σακάκι και τις κάλτσες της.

Μέχρι τα 22 μου ήθελα να φοράω πιο αθλητικό σουτιέν. Το συναίσθημα του να θέλω να δείχνω σέξι δεν ήταν ποτέ το ζητούμενο, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός από τα Χάρι Πότερ.

Παράλληλα, η αρχισυντάκτρια Λιν Χίρσμπεργκ, δήλωσε πως η Γουότσον δεν ήταν καθόλου ντίβα στη φωτογράφηση της, αλλά αντιθέτως πολύ ευγενική και καλή.

Η νέα ταινία της The Bling Ring, παρουσιάζει μια συμμορία πιτσιρικάδων , οποία έμπαινε στα σπίτια διασήμων όπως της Πάρις Χίλτον και της Λίντσεϊ Λόχαν.

«Η Νίκι είναι τόσο διαφορετική από μένα», δήλωσε η Γουότσον για τον χαρακτήρα της στη ταινία. «Πώς να καταλάβω ένα κορίτσι που θέλει τόσο πολύ αυτά τα αντικείμενα, που διαπράττει εγκλήματα γι’ αυτά;».

Η σταρ είχε μάλιστα ρωτήσει και στο πλατό τους υπεύθυνους ενδυμασιών αν πρέπει να κάνουν κάτι που φαίνεται το σουτιέν κάτω από τα ρούχα. Όταν πήρε την απάντηση πως ο χαρακτήρας της πρέπει να δείχνει το σουτιέν, η Έμμα κατάλαβε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται κινείται σε άλλα μήκη κύματος.

Τέλος, η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε συναντήσει τον Κέβιν Κόστνερ που παραμένει ο ωραιότερος άντρας για εκείνη. Όταν την χαιρέτησε δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα