Ένας αιώνας φυλακή για την αδίστακτη μάνα

Ξέσπασε σε λυγμούς η 23χρονη μητέρα όταν άκουσε την βαριά ποινή του δικαστηρίου για την αποτρόπαια πράξη της να κολλήσει με δυνατή κόλα τις παλάμες της δίχρονης κόρης της στον τοίχο και να την ξυλοκοπήσει μέχρι λιποθυμίας!
Ποινή κάθειρξης 99 ετών επέβαλε το δικαστήριο του Ντάλας στη νεαρή μητέρα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη με την πρωτοφανούς αγριότητας τιμωρία στην οποία υπέβαλε την κόρη της.

Η 23χρονη Ελίζαμπεθ Εσκαλόνα ομολόγησε πως κόλλησε με πανίσχυρη κόλα τις παλάμες της μόλις 2 ετών κορούλας της στον τοίχο προκειμένου να την κρατήσει ακίνητη. Όταν η μικρή δεν μπορούσε πια

να ξεκολλήσει από τον τοίχο, η μητέρα της άρχισε να την κλωτσάει στο στομάχι και να την χτυπά σε διάφορα σημεία του σώματός της μέχρι που το παιδί λιποθύμησε.

Την κακοποιημένη Ζοσελίν βρήκε αναίσθητη η γιαγιά της και την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο όπου έμεινε μια εβδομάδα σε κώμα. Οι παλάμες της είχαν σκιστεί, πολλά πλευρά της έσπασαν, έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και σε όλο της το σώμα υπήρχαν μώλωπες και πληγές από δαγκωματιές.

«Χτύπησες το παιδί σου βάναυσα μέχρι να το φέρεις στο χείλος του θανάτου. Σε κρίνω ένοχη για τις κατηγορίες. Θα ορίσω για εσένα μια ποινή φυλάκισης 99 ετών η οποία αρχίζει από αυτή τη στιγμή», είπε η δικαστής φανερά σοκαρισμένα από όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης.
Την επιμέλεια της μικρή Ζοσελίν και των υπόλοιπων 4 παιδιών της 23χρονης ανέλαβε η γιαγιά τους.
Ο δικηγόρος της μητέρας ισχυρίστηκε ότι το δικαστήριο όφειλε να δείξει επιείκεια απέναντι σε μια γυναίκα που μεγάλωσε σε μια διαλυμένη οικογένεια, ανάμεσα σε ναρκωτικά, συμμορίες και βία: «Δεν είναι σατανική ύπαρξη. Είναι μονάχα ένα παιδί που δεν αναπτύχτηκε ποτέ, ένας άνθρωπος που δεν είχε ποτέ του παιδική ηλικία». Η μητέρα θα υποβάλλει αίτηση για μείωση της ποινής σε 30 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα