Αυτή είναι η «ενδεκάδα» που κατεβάζει ο Σαμαράς για να αντιμετωπίσει την Τρόικα [λίστα]

09:42 1/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Την δική του «ενδεκάδα» ετοιμάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να αντιμετωπίσιε την Τρόικα εκτός του υπουργικού επιτελείου και με τεχνοκράτες.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι να πείσει τους εκπροσώπους των δανειστών πως όχι μόνο δεν χρειάζονται νέα μέτρα, αλλά δεν πρόκειται να ληφθούν νέα

μέτρα γιατί η κυβέρνηση κινδυνεύει να πέσει και να συρθεί η χώρα σε νέες εκλογές. Το κλιμάκιο της Τρόικας αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα «αναμετρηθεί» με την «ενδεκάδα» του Αντώνη Σαμαρά από τις 22 ου ίδιου μήνα.

Το επιτελείο όπως το δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής, σκοπεύει να πείσει τους Τροϊκανούς πως δεν χρειάζονται νέα μέτρα αλλά αρκεί να μειωθούν τα επιτόκια των δανείων και να επιμηκυνθούν. Στόχος είναι να μην χρειαστεί επιπλέον χρηματοδότηση, γεγονός που σημαίνει, νέο Μνημόνιο.

Το επιτελείο όπως το έχει διαμορφώσει ο πρωθυπουργός είναι:

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.Ο αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας.Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης.Ο Πάνος Τακλόγλου, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων.Η γενική γραμματέας του υπ. Οικονομικών, Χριστίνα Παπακωνσταντίνου.Ο επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, Στέλιος Παπαδόπουλος.Η διευθύντρια προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου, Σταυρούλα Μηλιάκου.Ο διευθυντής του Τμήματος Προγραμματισμού, Δημοσίων Στοιχείων και Μεθοδολογίας του ΓΛΚ, Στέλιος Μαραβελάκης.Ο Στέλιος Πέτσας, προϊστάμενος Εσόδων του ΓΛΚ και πρώην στέλεχος του ΟΟΣΑΟ Χρήστος Γιαννακόπουλος, τμηματάρχης προϋπολογισμού του ΓΛΚ.Ο Κρις Ουρεγκιάν, σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα