Εγγόνια – πρεζόνια, στη Ρόδο, σκότωσαν τη γιαγιά τους στο ξύλο για να της κλέψουν μια τηλεόραση

Δύο αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αλληλοκατηγορούνται για το ποιος σκότωσε τη γιαγιά τους, την 69χρονη Ουρανία Γερολύμου, στην περιοχή Ασγούρου στη Ρόδο, το βράδυ της Τρίτης.

Και οι δυο φέρονται να είχαν προστριβές με την 69χρονη γυναίκα από την οποία ζητούσαν διαρκώς χρήματα τα οποία εκείνη αδυνατούσε να τους δώσει. Σύμφωνα με τη εφημερίδα dimokratiki η εγγονή είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα που πολύ συχνά κατέληγαν σε άγριους καυγάδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εγγονός της άτυχης γυναίκας, ισχυρίζεται ότι η αδερφή του μπήκε από το παράθυρο

στο σπίτι με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα. Όταν έγινε αντιληπτή από την γιαγιά της, η εγγονή την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να προκληθεί το τραύμα στο κεφάλι.

Από την πλευρά της η εγγονή, δεν δέχεται καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, υποδεικνύει ως δράστη τον αδερφό της ισχυριζόμενη ότι προσπαθούν να της επιρρίψουν το έγκλημα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και αργά το μεσημέρι αναμένεται να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

The post Εγγόνια – πρεζόνια, στη Ρόδο, σκότωσαν τη γιαγιά τους στο ξύλο για να της κλέψουν μια τηλεόραση appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα