Ένταλμα σύλληψης για τον Βασίλη Παλαιοκώστα – Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του δραπέτη

Στις αρμόδιες υπηρεσίες της ελληνικής αστυνομίας διαβιβάστηκε προς εκτέλεση το ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε από τον ανακριτή Λιβαδειάς Βοιωτίας, σε βάρος του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.Το ένταλμα σύλληψης αφορά σωρεία κατηγοριών, μεταξύ των οποίων απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και άλλα αδικήματα τα οποία έλαβαν χώρα στις 6 Φεβρουαρίου 2011, στον οδικό άξονα Λιβαδειάς – Αράχοβας, κατά τη διάρκεια καταδίωξης αυτοκινήτου Audi A4,

το οποίο πιθανολογείται πως οδηγούσε ο καταζητούμενος, από αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί είχαν ακινητοποιήσει τους δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου και ο ένας από αυτούς πυροβόλησε επανειλημμένα με «ανθρωποκτόνο πρόθεση» κατά των αστυνομικών, με πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν συνολικά 23 κάλυκες, ενώ από την ανταλλαγή των πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.Επισημαίνεται, πως ο Παλαιοκώστας απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού τον Φεβρουάριο του 2009 με κινηματογραφικό τρόπο μαζί με τον Αλβανό κακοποιό Αλκέτ Ριζάι, χρησιμοποιώντας ελικόπτερο.

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται το όχημα του Παλαιοκώστα καθώς και το άτομο που επέβαινε σε αυτό και δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, «Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > "]

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα