Ένταση και πρωτοφανείς καβγάδες στον τηλεοπτικό αέρα για το δημοψήφισμα! Δες τους χθεσινούς τσακωμούς που έγιναν viral [βίντεο]

13:01 6/7/2015 - Πηγή: KoolNews

Γεμάτη με εντάσεις ήταν η χθεσινή βραδιά στη μικρή οθόνη με τους καλεσμένους σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές των σταθμών να διασταυρώνουν τα ξίφη τους και πολλές φορές να βγαίνουν εκτός εαυτού. Ο λόγος, φυσικά, δεν ήταν άλλος από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, που έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο Alpha είχε την τιμητική του τους Γρηγόρη Ψαριανό και Γιάννη Μακρυγιάννη να ξεκινούν το «χορό»

και το Ρήγα Αξελό να εκρήγνυται στη συνέχεια και να εξαπολύει χαρακτηρισμούς. Συγκεκριμένα, ο πρώτος αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «Κασιδιάρη», ενώ ακολούθησε ένα καβγάς άνευ προηγουμένου. Οι παρουσιαστές προσπαθούσαν μάταια να ηρεμήσουν την κατάσταση, αφού μια έκρηξη του Ρήγα Αξελού, που καθόταν δίπλα από τον Γρηγόρη Ψαριανό, ώθησε την κατάσταση στα άκρα!

Αργότερα, τα ηνία ανέλαβε η Έλλη Στάη που πρωταγωνίστησε σε ένα πρωτοφανές επεισόδιο με τον Γιώργο Κατρούγκαλο. Ο Αντώνης Σρόιτερ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης αλλά μάταια.

«Κύριε Κατρούγκαλε, αυτή η συμφωνία θα έρθει σε 48 περίπου ώρες...» ξεκίνησε την ερώτηση της η Έλλη Στάη και ο Γιώργος Κατρούγκαλος τη διέκοψε χαρακτηρίζοντας το ερώτημα αυτό «φτηνό», ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για προπαγάνδα.

Αλλάζοντας τηλεοπτικό σταθμό, οι εντάσεις δεν έλειψαν και στο μεγάλο κανάλι. Σε άγριο καβγά με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εξελίχθηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και της Θεανώ Φωτίου στο. Όταν ο Πέτρος Τασόπουλος δήλωσε ««Οι νικητές είναι τρεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος», τα αίματα άναψαν για τα καλά.


Πρωτοφανής ένταση, τέλος, δημιουργήθηκε στο πλατό και πάλι του Mega αργά το βράδυ, όταν η Όλγα Τρέμη ζήτησε από τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτη Κουρουμπλή, να σχολιάσει το σχέδιο IOU του Γιάνη Βαρουφάκη.

The post Ένταση και πρωτοφανείς καβγάδες στον τηλεοπτικό αέρα για το δημοψήφισμα! Δες τους χθεσινούς τσακωμούς που έγιναν viral [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
τσακωμοι καναλια βραδυ δημοψηφισματος
Τυχαία Θέματα