Ένταση και ξύλο στη συναυλία του Μάλαμα- Εκπαιδευτικοί πήγαν να μπουν με πανώ

15:32 9/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Αναστάτωση προκλήθηκε το Σάββατο στο θέατρο Πέτρας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα, όταν εκπαιδευτικοί επιχείρησαν να μπουν στο χώρο και να αναρτήσουν πανώ.

Συγκεκριμένα η Ένωση Γονέων Πετρούπολης, μαζί με εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κρατούσαν ένα πανώ που έλεγε "Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΥΡΑΝΟ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ - Γ' ΕΛΜΕ - ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ - Δ. ΓΛΗΝΟΣ" και σκόπευαν

να ανέβουν πάνω στη σκηνή για να ενημερώσουν το κοινό για τις αλλαγές στην εκπαίδευση.

Όπως καταγγέλουν πριν την συναυλία ζήτησαν από την υπεύθυνη παραγωγής να τους επιτρέψει αυτή την παρέμβαση, ωστόσο η απάντηση ήταν αρνητική και ενημερώθηκαν ότι ο κ. Μάλαμας δεν έχει επιτρέψει ποτέ σε κανέναν φορέα, σε καμμία προηγούμενη συναυλία να γίνει κάτι τέτοιο.

Στην προσπάθεια τους να μπουν συνάντησαν την αντίσταση των φυλάκων οι οποίοι δεν τους επέτρεπαν να μπουν στο χώρο με το επίμαχο πανώ, παρά μόνο για να παρακολουθήσουν την συναυλία. Αμέσως άρχισαν οι φωνές και κάποιοι θεατές προσπάθησαν να τους υποστηρίξουν με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση ενώ έφτασαν στο σημείο να παίξουν και ξύλο! Μέσα στην αναμπουμπούλα δύο μέλη της πρωτοβουλίας πήραν το πανώ και τρέχοντας μπήκαν στο θέατρο όπου μεταξύ των τραγουδιώντο σήκωναν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

H Γραμματέας Ένωσης Γονέων Πετρούπολης, Ρούλα Τζιωρτζιώτη-Αλατζάκη έγραψε κείμενο που καταγγέλει το περιστατικό και τον τραγουδιστή για τη στάση του και το κοινοποίησε στο διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα