Έρχεται το Inferno: Ταινία το τέταρτο βιβλίο του Νταν Μπράουν

Η εταιρεία παραγωγής Sony Pictures ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας που βασίζεται στο τέταρτο βιβλίο του Νταν Μπράουν "Inferno" με τις περιπέτειες του καθηγητή του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκτον. Η παραγωγή της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2015. Το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Κεπ.

ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα είναι και πάλι ο Ρον Χάουαρντ.

Η πλοκή του "Inferno" λαμβάνει χώρα στον XIII αιώνα στη Φλωρεντία. Ο καθηγητής του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκτον ξυπνάει στο νοσοκομείο με πλήρη απώλεια μνήμης μετά από ένα τραύμα από σφαίρα. Με τη βοήθεια της γιατρού του Σίνα Μπρουκς ο καθηγητής προσπαθεί να ανακτήσει τη μνήμη του, να σταματήσει έναν τρελό που σκοπεύει να μολύνει με έναν ιό όλο τον πλανήτη και να διαλευκάνει το μυστήριο του κυλίνδρου που κρύβει το χάρτη της Κόλασης από τη "Θεία Κωμωδία" του Δάντη.

Πρωταγωνιστούν ο Τομ Χανκς, που έχει παίξει τον καθηγητή Λάνγκτον και στις ταινίες «Κώδικας Ντα Βίντσι» και «Άγγελοι και Δαίμονες». Παραμένει άγνωστο ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την γιατρό Σίνα Μπρουκς.Προσωρινή ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας είναι η 18η Δεκεμβρίου 2015.

The post Έρχεται το Inferno: Ταινία το τέταρτο βιβλίο του Νταν Μπράουν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα