Έρχονται και άλλα gay φιλιά στην ΕΡΤ

Μετά την τηλεοπτική σειρά Downton Abbey, στην οποία υπάρχει μια ερωτική σχέση των αντρών, η ΕΡΤ αγόρασε και άλλο σίριαλ με ερωτικές σκηνές μεταξύ γυναικών.

Αυτό που έγινε με την πρεμιέρα της αγγλικής τηλεοπτικής σειράς Downton Abbey και με το φιλί μεταξύ δύο αντρών πρωταγωνιστών, δε είχε προηγούμενο στην ΕΡΤ. Τόσο ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ, όσο και ο πρόεδρος εξέδωσαν ανακοινώσεις για τη λογοκρισία ενός gay φιλιού.

Όμως ένα δεύτερο σίριαλ έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά για άλλη μια φορά. Η ΕΡΤ -ανάμεσα στα σίριαλ που έχει αγοράσει για να προβάλλει φέτος- έχει επίσης αγοράσει τη σειρά «Upstairs Downstairs», η οποία σειρά πρωτοπαίχτηκε το 1970 και η μεγάλη της επιτυχία έκανε τους υπεύθυνους να δημιουργήσουν το Downton Abbey.

Το studio βλέποντας ότι η ιστορία μιας οικογένειας και των υπηρετών της ενδιέφερε και το αγγλικό, αλλά και το διεθνές κοινό, ξαναγύρισε το «Upstairs Downstairs» με νέο καστ, νέες ιστορίες και φυσικά περισσότερες ερωτικές σκηνές.

Έτσι λοιπόν στο νέο σίριαλ θα δούμε ερωτικές σκηνές μεταξύ γυναικών και μάλιστα θα παρακολουθήσουμε την παθιασμένη σχέση ανάμεσα στη λαίδη Πόρσια Άλρεσφορντ και την αγαπημένη της, Μπλανς.

Η μεγάλη μας απορία είναι τι θα κάνει η ΕΡΤ αυτή τη φορά και πως θα αποφύγει τον σκόπελο που ονομάζεται gay φιλί στην κρατική τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα