Έρωτες, γυναικείες ανησυχίες και μόδα – Μάντεψε! Το «Sex and the City» επιστρέφει

08:05 6/5/2013 - Πηγή: KoolNews

Η Κάρι Μπράντσο ξανά στη μεγάλη οθόνη; Κι όμως, η σταρ του «Sex and the City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει και πάλι σε μια τρίτη εκδοχή της ταινίας.

Έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία από τότε που η διάσημη ηθοποιός έλαμψε στη μεγαλειώδη τηλεοπτική σειρά του HBO και τρία χρόνια από τη δεύτερη ταινία «Sex and the City» που κυκλοφόρησε στις αίθουσες του κινηματογράφου, όμως η 48χρονη πλέον Πάρκερ δεν είναι ακόμα έτοιμη να κρεμάσει τα ψηλοτάκουνα Manolo Blahnik της.

Έρωτες, φιλίες, γυναικείες ανησυχίες, συζυγικές απορίες και βέβαια πολύ μόδα, τα απαραίτητα συστατικά του «Sex and the City» είναι έτοιμα να χτυπήσουν και πάλι κόκκινο στις γειτονιές της Νέας Υόρκης.

Μιλώντας στο Extra’s A.J. Calloway την Τρίτη, 30 Απριλίου, η σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε ότι υπάρχει αρκετή δίψα για μια τρίτη ταινία. «Έχω πει… υπάρχει μια ιστορία την οποία δεν έχω ακόμη εκμυστηρευτεί και πρέπει να μάθει ο κόσμος», ανέφερε η Σάρα Τζέσικα και πρόσθεσε, «Αν έρθει η κατάλληλη στιγμή και πραγματοποιηθεί το όνειρό μου για μια τρίτη ταινία τότε στην πραγματικότητα αυτή θα είναι και η σωστή στιγμή και το σωστό μέρος που θα πω αυτό το μυστικό».

«Θα ήταν υπέροχο να γίνει αυτό», συνέχισε η ηθοποιός, που προς στιγμήν θυμήθηκε το πόσο ωραία είχε περάσει το 2010 στο «Sex and the City 2», τόσο αυτή, όσο και οι τρεις καλύτερες φίλες της (Σίνθια Νίξον, Κρίστιν Ντέιβις και Κιμ Κατράλ), σε διακοπές πολυτέλειας στο Άμπου Ντάμπι . «Είναι διασκεδαστικό αν το σκεφτείς», δήλωσε.

Προς το παρόν, όμως, η μητέρα τριών πανέμορφων παιδιών εστιάζεται σε ένα άλλο έργο με το οποίο είναι αρκετά παθιασμένη. Ο λόγος για το νέο της εγχείρημα στο χώρο των ψηφιακών ντοκιμαντέρ, με το «City Ballet», ένα ντοκιμαντέρ με μικρούς και ταλαντούχους χορευτές.

«Οι κόρες μου λατρεύουν το μπαλέτο», είπε αναφερόμενη στις 3χρονες δίδυμες κορούλες της, Μάριον και Ταμπίθα. (Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Μάθιου Μπρόντερικ έχουν επίσης έναν γιο, τον Τζέιμς Γουίλκι, 10 χρονών). «Χορεύουν όλη μέρα, προσποιούμενες τις μπαλαρίνες. Θα πάμε ν’ αρχίσουμε μάλιστα και μαθήματα μπαλέτου το επόμενο έτος», ανέφερε κλείνοντας τη συνέντευξη η σταρ του Sex and the City.

Keywords
Τυχαία Θέματα