Εθνικός Σταρ κατά Κασιδιάρη: Έξω από την Αθήνα, όξω π@ύστη από την παράγκα [βίντεο]

14:30 4/3/2014 - Πηγή: KoolNews

«Πολιτική παρέμβαση» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αθήνα πραγματοποίησε ο «Εθνικός Στάρ», Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, εξαπολύοντας μύδρους κατά του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο... «Εθνικός Σταρ», σε βίντεο το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, εμφανίζεται να λέει πως με λύπη του

πληροφορήθηκε την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη και πως καλεί τον λαό των Αθηνών να τον καταψηφίσει.

Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, αναφέρει ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να ξεχάσει πως πρόκειται για ένα «ναζιστικό μόρφωμα» ενώ τονίζει πως ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ανήκει στο ίδιο κόμμα με τον Ηλία Κασιδιάρη. «Ποτέ λαέ μην ξεχάσεις τι σημαίνει φασισμός» αναφέρει, ενώ καλεί και τον λαό να μην ξεχάσει τον... Ωρωπό. Στο σημείο αυτό δεν διευκρινίζει αλλά λέει «ξέρετε εσείς τι εννοώ».

Τέλος δεν μασάει τα λόγια του και με γλώσσα πεζοδρομίου καταλήγει με τις εξής φράσεις: «Όπου δεν φτάνει το γκλοπ του μπάτσου, φτάνει το μαχαίρι του φασίστα» και «κάτω το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, κάτω ο Κασιδιάρης και... όξω π@υστη από την παράγκα»...

Παραθέτουμε την περιγραφή του βίντεο όπως την έχει γράφει ο ίδιος ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος χωρίς διορθώσεις και παρεμβάσεις.

«Εγώ ο Εθνικός Στάρ Αντρεούλης Ευαγγελόπουλος ντρέπομαι για λογαριασμό όλον αυτών των ψηφοφόρων της χρυσής αυγής, δηλαδή τους οπαδούς του Χίτλερ τους οπαδούς της Χούντας, τα φασηστόμουτρα τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, και παρακαλώ πολύ, όσοι ανήκουν στην χρυσή αυγή να μην μου λένε ούτε καλημέρα. για αυτούς δεν θέλω να υπάρχω! ζήτω η δημοκρατία ζήτω η αδερφοποίηση των φιλών! η παγκόσμια ενότητα! φωνάζο δυνατά ολοι οι άνθρωποι σε ολοι την γη είναι αδέρφια μου! εκτός απο τα φασιστόμουτρα και των πατέρα Πλεύρη να βγάλει πλευρά χίλια!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα