Έτοιμοι για test drive; – Ήρθε το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW στην Ελλάδα!

H BMW Hellas ανακοινώνει το λανσάρισμα του BMW i (του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της BMW), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου του 2013.

Ο Επίσημος Αντιπρόσωπος BMW i στην Ελλάδα είναι η Σπανός Α.Ε.

Στις κεντρικές τις εγκαταστάσεις που εδρεύουν στη Λεωφόρο Συγγρού 299

στη Νέα Σμύρνη και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η ομάδα του BMW i παρέχει αναλυτικές πληροφορίες τόσο όσον αφορά το BMW i3 όσο και το BMW i8.

Το BMW i3 είναι το παγκοσμίως πρώτο premium αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε εξ αρχής για λειτουργία με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με επαναστατική, ελαφριά δομή. Η διάσημη οδηγική απόλαυση BMW, σε συνδυασμό με μηδενικούς ρύπους και με την εξελιγμένη τεχνολογία κίνησης αποτελούν τη βάση της premium ηλεκτρικής μετακίνησης.

O βασικός εξοπλισμός του περιλαμβάνει:

Ηλεκτρικά παράθυρα Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους – θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, καλώδιο φόρτισης σε οικιακή πρίζα, διαιρούμενο και αναδιπλούμενο πίσω κάθισμα σε αναλογία 50:50.

Επιπρόσθετα υπάρχουν:

Κλιματισμός, τροχοί ελαφρού κράματος 19’’, kit επισκευής ελαστικών, δερμάτινο τιμόνι ρυθμιζόμενο σε 2 άξονες, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης με μεταβαλλόμενη υποβοήθηση και ηλεκτρομηχανικό χειρόφρενο.

Για την ενεργητική και παθητική ασφάλεια των επιβατών «φροντίζουν»: Το σύστημα, δυναμικού ελέγχου ευστάθειας (DSC), την δυνατότητα για την επιλογή προγραμμάτων οδήγησης (Comfort, ECO, PRO, ECO PRO+ ), 6 αερόσακοι, με σύστημα απενεργοποίησης αερόσακων συνοδηγού (για την τοποθέτηση παιδικού καθίσματος), ένδειξη απώλειας πίεσης ελαστικών.

Τον οδηγό «βοηθούν» ο έλεγχος απόστασης παρκαρίσματος (PDC), το σύστημα ανοικτής συνομιλίας Bluetooth και θύρα USB, αλλά και σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης.

Επιπλέον ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, με έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας 5,7 ιντσών αλλά και το ηχοσύστημα μαζί με το σύστημα πλοήγησης Professional, με έγχρωμη κεντρική οθόνη λειτουργιών, υψηλής ευκρίνειας, 10,2’’, σύστημα ελέγχου λειτουργιών iDrive και χειριστήριο με λειτουργία αφής, κάνουν τις διαδρομές περισσότερο ευχάριστες.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα