Έτσι θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη ο Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα έχει πιάσει ήδη δουλειά με τον Ολυμπιακό και προσπαθεί να καταστρώσει τα πλάνα του εν όψει του πολύ δύσκολου αγώνα με την Ξάνθη στα «Πηγάδια»...

Ο Πορτογάλος από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε, πως θέλει να κάνει τον Ολυμπιακό

μια επιθετική ομάδα, με κατοχή της μπάλας και να βάζει περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο. Αυτός είναι και ο τρόπος που αρέσκεται να παίζει ο Βίτορ Περέιρα.

Όπως είναι απολύτως λογικό μέσα σε τρεις μέρες δεν μπορεί να αλλάξει την σύσταση και την φιλοσοφία μιας ομάδας, ωστόσο πέρασε στους παίκτες κάποια πράγματα, αρχής γενομένης από το σύστημα και την μετατόπιση του Μπενίτες από την κορυφή της επίθεσης στα άκρα αυτής και την μετατόπιση του Κασάμι στον άξονα.

Ο Πορτογάλος, θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στα Πηγάδια με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ρομπέρτο. Δεξιά ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου και στο κέντρο της άμυνας ο Σιόβας με τον Αυλωνίτη. Αμυντικός χαφ θα είναι ο Μανιάτης και πιο μπροστά του θα είναι ο Κασάμι και ο Ντομίνγκες, με τον Τσόρι να έχει πιο ελεύθερο ρόλο. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αφελάι, ο οποίος επιστρέφει στο βασικό σχήμα, στο άλλο άκρο ο Μπενίτες και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

The post Έτσι θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στην Ξάνθη ο Περέιρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα