Aπαξιωτικός στους αστυνομικούς ο Λιάπης – Μια «διαρροή» τον έστειλε στον εισαγγελέα

Μπορεί να παραδέχθηκε το σφάλμα του μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης για το γεγονός ότι κυκλοφορούσε το τζιπ του έχοντας πλαστές πινακίδες αλλά όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για τον έλεγχο αφού είχε παραβιάσει το stop ήταν απέναντι τους απαξιωτικός και περιφρονητικός.

'Οπως ανέφεραν οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν είχαν διαπιστώσει αρχικά ότι πρόκειται για τον πρώην υπουργό ο οποίος μάλιστα όχι μόνο παραβίασε το stop αλλα συνομιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο και χάρη στα αντανακλαστικά του

οδηγού του δικύκλου της ΔΙΑΣ, δεν τους παρέσυρε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο έχει η συνέχεια αφού τελικά ακινητοποίησαν το όχημα του Λιάπη. Οι Αστυνομικοί -φέρονται απο πληροφορίες- να έλαβαν εντολή απο Ανώτερο Αξιωματικό της Υπηρεσίας τους, να προσαγάγουν στο Τμήμα τον υπαίτιο οδηγό, και να μην προχωρήσουν σε έκθεση σύλληψης. Ωστοσο μια απρόσμενη "διαρροή".. υποχρέωσε να αρθεί η πρώτη εντολή και να ακολουθηθεί η τυπική- νόμιμη διαδικασία όπως προβλέπεται με τον Μιχάλη Λιάπη να συλλαμβάνεται και να ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία.. όπως για όλους τους πολίτες.. μέχρι και την Εισαγγελία!

Ρεπορτάζ: Νάντια Αλεξίου

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα