Ευρωπαϊκοί αγώνες Μπακού 2015: Χάλκινο μετάλλιο στο Τζούντο ο Ηλιάδης

Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τζούντο στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού...

Ένα ακόμη μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Έλληνας αθλητής του Τζούντο, Ηλίας Ηλιάδης. Συγκεκριμένα, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο καθώς κέρδισε 3-2 στις παρατηρήσεις τον Μπέκα Γκβινιασβίλι, από την Γεωργία.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος

απ' αυτό το μετάλλιο το οποίο και αφιερώνω στην Ελλάδα και τους Έλληνες που περνούν δύσκολα σ' αυτήν την κρίσιμη περίοδο. Παρά το πρόβλημα τραυματισμού μου έβαλα τα δυνατά μου και "χρησιμοποίησα" την μεγάλη μου εμπειρία για να υπερισχύσω του μεγάλου μου αντιπάλου. Συνεχίζω δυνατά έχοντας πλέον ως στόχο το μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα», είπε ο Ηλίας Ηλιάδης μετά τη νίκη του και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Από την πλευρά του ο προπονητής του, Νίκος Ηλιάδης, τόνισε: «Ο Ηλίας ήταν εκπληκτικός, έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση παρά το πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι του. Να φανταστείτε "βγήκε" ο αντίχειράς του στον πρώτο αγώνα και χρειάστηκε ιδiαίτερος χειρισμός για να μπορέσει να συνεχίσει. Φυσικά δεν ήταν ο γνωστός Ηλίας-αυτός που πρέπει, αλλά συνεχίζει δυνατά για το παγκόσμιο, όπου και πιστεύουμε ότι θα είναι εντελώς έτοιμος. Εκεί-αν δεν συμβεί κάτι απρόβλεπτο με την υγεία του-πάει για χρυσό μετάλλιο. Σήμερα απέδειξε ότι ξέρει να μάχεται, ότι ξέρει να επιμένει. Και μάλιστα νίκησε τον γεωργιανό αντίπαλό του, ο οποίος τον είχε κάμψει πριν από ένα μήνα. Τον βασικό του αντίπαλο θα έλεγα ο οποίος είναι νέος και πολύ δυνατός. Ο κόσμος αποθέωσε τον Ηλία όσο κανέναν άλλο και έδειξε την αγάπη του. Ξέρουμε τι περνάει η χώρα μας σήμερα, τις εξελίξεις και την αγωνία των συμπατριωτών μας και αυτό είναι ένα μετάλλιο που το αφιερώνουμε στην Ελλάδα σ΄αυτήν την κρίσιμη στιγμή».

The post Ευρωπαϊκοί αγώνες Μπακού 2015: Χάλκινο μετάλλιο στο Τζούντο ο Ηλιάδης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα