Ευρωβουλευτής της ΝΔ επιτίθεται στον Σαμαρά- Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα

Στο αντάρτικο πέρασε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Τσουκαλάς ο οποίος με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα βάλλει κατά του Αντώνη Σαμαρά για την επιλογή του να κλείσει εν μία νυκτί την ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσουκαλάς αναφέρει ότι λίγο τον παρηγορεί η εξαγγελία ίδρυσης νέου φορέα και τονίζει πως κανένας σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ιδίως όταν ως θεραπείας νοείται η ευθανασία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ έχει

ως εξής:

«Έντρομος ακροώμαι την αποκρουστική σιγή που επιβλήθηκε στα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, υπό τον εκκωφαντικό θόρυβο των υπερχρεωμένων, διαπλεκόμενων, χωρίς άδεια λειτουργούντων ιδιωτικών αντίστοιχων μέσων του συστήματος, σε χώρα ημιαναίσθητης ή και επιληπτικά λειτουργούσας δημοκρατίας.

Ολίγο με παρηγορεί η εξαγγελία ίδρυσης νέου φορέα, γιατί ξέρω τι εννοούν, δεν γνωρίζω πότε, και πώς θα λειτουργήσει. Γνωρίζω επίσης, ότι κανένας σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ιδίως όταν ως θεραπεία νοείται η ευθανασία και το πεδίο εφαρμογής η δημόσια ενημέρωση και το δημόσιο συμφέρον.

Στην πολιτική, οι συμβολισμοί λόγων και πράξεων συχνά υπερβαίνουν σε συνέπειες, όσα οι ενεργουντες νόμισαν πως θα πετύχουν, με τους σχεδιασμούς τους. Νόσον έτλα η Ελλάς, Νόσον»
Keywords
Τυχαία Θέματα