Έξαλλος ηθοποιός για το μεγάλο πέος του: Έλεος, φοράω παντελόνι, κόφτε το [εικόνες]

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ΗΠΑ, το Mad Men, ο πολλά βαρύς και άγριος Ντον Ντρέιπερ εκτός από το πρόσωπο και τη συμπεριφορά είναι πολλά βαρύς και στο παντελόνι του, αφού εδώ και καιρό το μόριο του έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

Ο Τζον Χαμ είναι ένα προικισμένο αγόρι, αλλά έχει βαρεθεί να ακούει για αυτό όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και ζητάει να σταματήσει επιτέλους όλο αυτό. «Θα θέλατε οι άνθρωποι να σας πλησίαζαν και να σας έδειχναν στο πέος; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το συζητάω ακόμα. Φοράω εσώρουχο κάθε μέρα της ζωής μου και δεν μπορώ να φανταστώ ότι με ζωγράφισαν όπως αυτός εδώ ο καλλιτέχνης» ανέφερε ο Χαμ στο περιοδικό Fitness για το τεύχος Μαΐου.

«Φοράω παντελόνι για όνομα του θεού, έλεος, κόφτε το» είπε με έντονο ύφος ο ηθοποιός και προειδοποίησε όλους αυτούς που κάνουν λογαριασμούς στο Tumblr με το πέος του, ενώ έριξε και τα βέλη του στον Τζάστιν Μπίμπερ.

«Δείτε τον Μπίμπερ. Σκέφτομαι "τι στο διάολο ρε φίλε, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να τους πει όχι και είναι ντροπή. Τι κάνουν". Δεν υπάρχει ένας πατέρας, μια μητέρα, ένας φίλος έστω να του πει "Ε, σκατοκέφαλε, εσύ που λες στους ανθρώπους τι είναι το πλυντήριο πιάτων ξέρεις πως να πλύνεις ένα πιάτο;". Οι ανθρωπιστικές αξίες και οι πρακτικές ικανότητες είναι που έχουν σημασία» είπε για τον Μπίμπερ ο Χαμ και όλοι ελπίζουμε να έρθουν αντιμέτωποι και να του τραβήξει ένα χαστούκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα