Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που συνέτασσε πλαστές διαθήκες – Αναζητείται ακόμα ένα άτομο

Σύμφωνα με δελτίου τύπου της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτορνικού Εγκλήματος, εξαρθρώθηκε παράνομο κύκλωμα που συνέτασσε πλαστές διαθήκες και ιδιοποιούταν περιουσία αποθανόντων.

Έξι Έλληνες, τρεις άνδρες ηλικίας 22, 23 και 26 ετών και τρεις γυναίκες ηλικίας 48, 57 και 72 ετών, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός, συνελήφθησαν από την αστυνομία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έφτιαχνε πλαστές διαθήκες και «έκλεβε» περιουσίες από άτομα που είχαν πεθάνει. Αναζητείται ακόμα ένα άτομο τα στοιχεία του οποίυ έχουν ταυτοποιηθεί και πρόκειται για

45χρονο Ελληνοαφρικανό βρετανικής υπηκοότητας.

Ο 22χρονος από τους συλληφθέντες άνδρες, που είναι αστυνομικός και υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στον Ανακριτή για κύρια ανάκριση, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διευκρινιστεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας της εγκληματικής οργάνωσης και να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή των μελών της σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα