Φαρ Ουέστ η Αθήνα – Εικόνες από την επίθεση με καλάσνικοφ δίπλα απο την ΓΑΔΑ

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που βρίσκονταν πίσω από το κτήριο της ΓΑΔΑ, όταν τους επιτέθηκαν άγνωστοι με καλάσνικοφ.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 8:30 το πρωί όταν οι άνδρες της Αστυνομίας επιχείρησαν να σταματήσουν αυτοκίνητο για έλεγχο. Μόλις δύο στενά πίσω από το κτήριο της ΓΑΔΑ, στην Κεδρινού.

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα που βγήκαν στο φως

της δημοσιότητας οι άγνωστοι που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο δεν σταμάτησαν, αντιθέτως βγήκαν από το όχημα με σκοπό να δολοφονήσουν τους αστυνομικούς. Έβγαλαν τα καλάσνικοφ τους, δύο στον αριθμό, και άνοιξαν πυρ εκτοξεύοντας συνολικά οχτώ σφαίρες.

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν έμειναν χωρίς ανταπόδοση. Αμέσως έβγαλαν τα όπλα τους και άνοιξαν και αυτοί πυρ. Τα σημάδια της συμπλοκής είναι εμφανή καθώς οι σφαίρες έπληξαν αυτοκίνητα και κτίρια στο σημείο της ανταλλαγής πυροβολισμών, ενώ οι άνδρες της σήμανσης περισυνέλεξαν τους κάλυκες.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ενώ αμέσως στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο των δραστών (μάρκας Volvo) βρέθηκε λίγο αργότερα στην οδό Αχαΐας, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλίξη.

Νεώτερες πληροφορίες δε σύμφωνα με το protothema.gr, αναφέρουν ότι έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές. Οι δράστες φέρονται να είναι τρεις, ενώ δεν βρέθηκαν όπλα στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν κατά τη διαφυγή τους.

Το όχημα ανήκει σε Ρουμάνο υπήκοο, με δηλωμένη διεύθυνση κατοικίας στους Αγίους Αναργύρους. Η αστυνομία εξετάζει εάν το ΙΧ είναι κλεμμένο ή αν ο ιδιοκτήτης του σχετίζεται με το περιστατικό.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα